بنا بر اعلام اداره کل هواشناسی استان اصفهان توده هوای گرم تابستانه تا اواسط هفته آینده در اصفهان ماندگار خواهد بود و هشدار هواشناسی سطح زرد در این ارتباط صادر شده است.

به گزارش خبرآنلاین از اصفهان، بررسی آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی نشان می دهد، آسمان استان  اصفهان از امروز تا روز جمعه به شکل صورت صاف و دربرخی ساعات افزایش ابر گاهی همراه با وزش باد نسبتاً شدید تا شدید و در مناطق  شمالی و شرقی استان خیزش گردوخاک موقتی و کاهش دید همراه خواهد بود.

شدت وزش باد و خیزش گردوخاک روزهای پنجشنبه تا شنبه پیش بینی می شود. همچنین به سبب افزایش ابر در ساعات عصر و شب احتمال بارش رگباری پراکنده در مناطق مستعد غربی و جنوبی استان وجود دارد.

ماندگاری توده هوای گرم تابستانه تا اواسط  هفته آینده ادامه  خواهد داشت و هشدار هواشناسی سطح زرد شماره ۲۹  و ۳۰  در خصوص افزایش دما صادر شده است.

 دمای کلانشهر اصفهان در گرمترین ساعت شبانه روز گذشته به ۴۱ و در خنک‌ترین ساعت به ۲۵ درجه سانتیگراد رسید.

پیش‌بینی هوای سه روزه استان اصفهان:

چهارشنبه: صاف در ساعات بعدازظهر افزایش ابر و وزش باد گاهی وزش باد شدید؛ در مناطق شرقی و شمالی گاهی گردوخاک، در مناطق غربی و جنوبی احتمال رگبار پراکنده

پنجشنبه: صاف در ساعات بعدازظهر افزایش ابر و وزش باد گاهی وزش باد شدید و گردوخاک؛ در مناطق غربی و جنوبی احتمال رگبار پراکنده

جمعه: صاف در ساعات بعدازظهر افزایش ابر و وزش باد گاهی وزش باد شدید و گردوخاک؛ در مناطق غربی و جنوبی احتمال رگبار پراکنده

گفتی است  بویین میاندشت با ۱۴ درجه سانتیگراد خنک‌ترین نقطه استان در شبانه روز گذشته بود و دمای هوا در ۶  ایستگاه هواشناسی این استان از جمله مهاباد، بادرود، زواره، آران و بیدگل، خوروبیابانک و کاشان در ۲۴ گذشته به بالای ۴۴ درجه سانتیگراد رسید.

48

کد خبر 2096236

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار