حماس درباره وضعیت فاجعه‌بار اسرا در داخل زندان‌های صهیونیستی هشدار داد

جنبش مقاومت اسلامی «حماس» با صدور بیانیه‌ای ضمن هشدار درباره وضعیت فاجعه بار اسرا در داخل زندان‌های صهیونیستی اعلام کرد رژیم صهیونیستی به شکنجه و سرکوب اسرای قهرمان ما در داخل زندان‌ها ادامه می‌دهد.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از ایسنا، در ادامه بیانیه حماس آمده است: شکنجه‌های دشمن در داخل زندان ها به شهادت «صایل ابونصر» (۶۰ ساله) از اسرای نوار غزه منجر شد.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین افزود: رژیم صهیونیستی در نوامبر سال ۲۰۲۳ با بازداشت ابونصر که در شرایطی سختی انجام گرفته بود، جنایت جدیدی به کارنامه سیاه خود علیه اسرا و فرزندان ملت فلسطین اضافه کرده است.

جنبش مذکور خاطر نشان کرد ما مجددا درباره شدت خطرناک بودن وضعیت اسرا در داخل زندان‌های رژیم صهیونیستی که از ساده‌ترین ملزومات و حقوق؛ اعم از آب و غذا و لباس محروم هستند، هشدار می‌دهیم.

در ادامه این بیانیه آمده است: با توجه به شرایط غیرانسانی و تخلفات آشکار، نظام‌های رسمی و ملت‌های تمامی کشورهای جهان و تمامی موسسات حقوقی باید صدای اعتراض‌ خود را علیه رژیم صهیونیستی بلند کرده و جلوی جنایت‌ها و اقدامات تروریستی علیه فرزندان ما را بگیرند و هر چه زودتر مقامات دولت فاشیست صهیونیستی را محاکمه کنند.

حماس در پایان تأکید کرد ما از اقشار مختلف ملت فلسطین در کرانه باختری و اراضی اشغالی فلسطین می‌خواهیم که تمام تلاش خود را برای حمایت از اسرای ما به کار گیرند و با تشدید تمامی فعالیت‌های حمایتی‌شان، تمامی عرصه‌های رویارویی با این رژیم را که جز زبان زور نمی‌فهمد، شعله‌ور کنند.

۳۱۰۳۱۰

کد خبر 2096401

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین