دو وزیر کابینه نتانیاهو خواهان الحاق کرانه باختری شدند

در اظهاراتی که با واکنش‌ احتمالی در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی مواجه خواهد شد، دو وزیر کابینه رژیم صهیونیستی خواستار استفاده از شرایط کنونی برای اعمال حاکمیت کامل بر کرانه باختری شدند و از اقدامات عملی در راستای این هدف پرده برداشتند.

به گزارش خبرآنلاین، یسرائیل کاتس، وزیر جنگ و یاریو  لویین، وزیر دادگستری رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند: سال‌ها است برای اعمال حاکمیت اسرائیل بر کرانه باختری تلاش می‌کنیم.

بنا بر روایت ایسنا،‌ طبق گزارش خبرگزاری «معا»، در این بیانیه که با هدف تقویت پروژه شهرک‌سازی و تسریع روند الحاق غیررسمی اراضی فلسطینی صادر شده، این ۲ وزیر صراحتاً تأکید کردند: نباید فرصت کنونی برای تحمیل حاکمیت اسرائیل بر کرانه باختری را از دست داد.

آن‌ها همچنین افزودند: نقشه‌های مربوطه طراحی شده و تصمیماتی به منظور حمایت از شهرک‌سازی در کرانه باختری اتخاذ شده است که در راستای زمینه‌سازی برای اعمال کامل حاکمیت است.

این اظهارات در شرایطی مطرح می‌شود که کرانه باختری طی ماه‌های اخیر شاهد گسترش بی‌سابقه شهرک‌های غیرقانونی، درگیری‌های خونین و افزایش تنش میان نظامیان صهیونیست و ساکنان فلسطینی بوده است.

جامعه بین‌المللی، از جمله سازمان ملل، بارها تأکید کرده است که شهرک‌سازی در اراضی اشغالی فلسطین، از جمله کرانه باختری، غیرقانونی بوده و مانعی جدی بر سر راه تحقق صلح پایدار در منطقه به‌شمار می‌آید.

۳۱۲/۴۶

کد خبر 2096701

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین