مقام ارشد حماس: سلاح خود را هرگز تحویل نخواهیم داد

یک مقام ارشد حماس در واکنش به درخواست کشورهای غربی و حامی رژیم صهیونیستی برای خلع سلاح این گروه مقاومت فلسطینی تأکید کرد که این گروه حتی یک فشنگ را هم تحویل نخواهد داد.

به گزارش خبرآنلاین، «غازی حمد» از رهبران ارشد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در گفت‌وگویی با شبکه الجزیره مباشر گفت: سلاح مقاومت جوهره مسئله فلسطین است و اجماع ملی درباره ضرورت حفظ آن وجود دارد. ما حتی یک فشنگ خالی هم تحویل نخواهیم داد.

به گزارش مهر، حمد با تأکید بر حفظ سلاح مقاومت، «توافق جامع» را تنها راه پایان‌دادن به جنگ علیه غزه دانست و هشدار داد که توافقات جزئی، فرصتی برای تجدید حملات رژیم صهیونیستی خواهد بود.

وی با اشاره به موضع‌گیری هماهنگ گروه‌های فلسطینی درباره این موضوع گفت: «سلاح مقاومت نه امتیازی برای چانه‌زنی است و نه موضوعی قابل واگذاری. این سلاح تا زمانی که اشغالگری ادامه دارد، در اختیار نیروهای مقاومت باقی خواهد ماند.»

حمد در ادامه افزود: مذاکرات باید بر پایه یک توافق جامع پیش برود؛ توافقی که به رنج چندین ماهه مردم فلسطین پایان دهد.

وی اضافه کرد: تجربه نشان داده که توافقات مقطعی، تنها به رژیم اشغالگر زمان داده تا حملات خود را از سر بگیرد.

حمد همچنین نسبت به بی‌توجهی «استیو ویتکاف»، فرستاده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه نسبت به وضعیت وخیم بشردوستانه در غزه انتقاد کرد و گفت که وی برخلاف تمام اطلاعات میدانی و گزارش‌های بین‌المللی، عمداً رنج، گرسنگی و محاصره مردم غزه را نادیده گرفت.

این رهبر حماس با اشاره به مواضع اخیر در مذاکرات غیرمستقیم اظهار داشت: برادران میانجی در نشست اخیر، پاسخ ما را مثبت تلقی کردند، اما با کمال تعجب، هیئت رژیم صهیونیستی ناگهان از میز گفت‌وگو عقب‌نشینی کرد.

حمد در پایان تأکید کرد که جنبش حماس همچنان بر مواضع اصولی خود مصر است و با طرح‌هایی که جوهره مقاومت را هدف بگیرد، موافقت نخواهد کرد.

۳۱۰۳۱۰

کد خبر 2097571

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار