در پی بالاگرفتن تنش میان آمریکا و چین؛ پکن چهارمین غول دریایی خود را به آب انداخت

در حالی که مقام‌‎های تایوان می‌گویند چین خود را برای حمله به این جزیره آماده می‌کند، پکن چهارمین کشتی تهاجمی آبی-خاکی «هوبی» (هال ۳۴) را به آب انداخت.

به گزارش خبرآنلاین، هزمان با تشدید تنش‌های غرب و متحدانش با چین بر سر موضوعاتی از قبیل تایوان، پکن برای «دفاع از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی»، چهارمین کشتی تهاجمی آبی-خاکی خود را رونمایی کرد.

خبرنگار ارشد چینی «شن شی وی»، با انتشار یک فیلم از آغاز بکار چهارمین کشتی تهاجمی دو زیست نوع ۰۷۵ خود، هوبی (هال ۳۴) خبر داد. به گفته او، هدف این کشتی کمک به چین برای «سرکوب جدایی‌طلبان و تجزیه‌طلبان در جزیره تایوان» است.

بنا بر گزارش فارس، چین، تایوان را بخشی از سرزمین اصلی خود می‌داند و بارها تاکید کرده است که به هر وسیله‌ای از جمله توسل به زور با هرگونه تلاش برای جدایی‌طلبی این جزیره مقابله خواهد کرد.معاون وزیر خارجه تایوان فرانسوا وو، روز گذشته در مصاحبه با شبکه اسکای‌نیوز مدعی شد: «مردم نباید مانند گذشته ساده‌لوح باشند... چین در حال آماده شدن برای حمله به تایوان است.»

خبرنگار ارشد چینی «شن شی وی» درباره کشتی آبی-خاکی جدید چین گفت: «هوبی با وزن بیش از ۴۰ هزار تُن، قابلیت‌های چین را در دفاع از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی افزایش می‌دهد.

315 315

کد خبر 2097725

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار