پاسخ عضو کمیسیون امنیت ملی به کسانی که مکانیسم ماشه را تحریم نمی دانند/ وزارت امور خارجه چه راهبردی در قبال اسنپ بک در پیش بگیرد؟

محمدمهدی شهریاری عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: با اسنپ بک، هزینه‌های سنگین سیاسی و اقتصادی بر کشور تحمیل خواهد شد البته که اروپایی‌ها هم با قلدرمآبی به دنبال اجرای اسنپ بک هستند. آنها تعهدات خود را در برجام عملیاتی نکردند و اکنون باید دستگاه سیاست خارجی با مذاکرات حقوقی این موضوع را برای جهانیان تبیین نماید.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدمهدی شهریاری عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، در جلسه علنی امروز مجلس در تذکری با قدردانی از رئیس‌جمهور برای استرداد لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی، گفت که این کار موجی از رضایت را در میان رسانه‌ها به وجود آورده است.

بنا بر روایت ایسنا، وی همچنین بیان کرد: این روزها عده‌ای در رسانه ملی و دیگر رسانه‌ها از مکانیسم ماشه استقبال می‌کنند و می‌گویند بازگشت آن هیچ تاثیری در شرایط کشور نخواهد داشت. متاسفانه آنها اطلاعات درست را بیان نمی کنند.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: با اسنپ بک، هزینه‌های سنگین سیاسی و اقتصادی بر کشور تحمیل خواهد شد البته که اروپایی‌ها هم با قلدرمآبی به دنبال اجرای اسنپ بک هستند. آنها تعهدات خود را در برجام عملیاتی نکردند و اکنون باید دستگاه سیاست خارجی با مذاکرات حقوقی این موضوع را برای جهانیان تبیین نماید.

وی افزود: صحبت من با کسانی است که با مصاحبه های مختلف اسنپ‌بک را تحریم نمی‌دانند و با این اظهارنظرها شرایط فعلی کشور را پیچیده‌تر می کنند. این نوع اظهارنظرها در تاریخ به ویژه حافظه مردم ایران ثبت خواهد شد لذا در شرایط فعلی کشور ضمن نیاز به تقویت بنیه دفاعی کشور و حفظ وحدت که وظیفه حاکمیت است، جهت جلوگیری از بهانه‌های دشمنان، در مذاکرات محکم و استوار شرکت کرده و از منافع مردم و رفع تهدیدات علیه کشور دفاع شود.

۲۹۲۲۱

کد خبر 2097822

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین