پوستر دومین جشنواره بانوان «حریم رسالت» در سمنان رونمایی شد

هم‌زمان با برگزاری مراسم بزرگداشت روز خبرنگار، آیین رونمایی از پوستر دومین جشنواره رسانه‌ای بانوان «حریم رسالت» استان سمنان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ،آیین رونمایی از پوستر دومین جشنواره رسانه‌ای بانوان «حریم رسالت» استان سمنان با عنوان «طنین» ظهر امروز در حاشیه برگزاری مراسم یادبود شهدای خبرنگار در سالن شهید همتی سپاه ناحیه سمنان رونمایی شد.

این جشنواره به همت بسیج جامعه زنان استان سمنان با همکاری سازمان بسیج رسانه استان سمنان و مشارکت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، خانه مطبوعات و انجمن خبرنگاران استان سمنان برگزار می‌شود.

میثم یغمایی، مسؤول سازمان بسیج رسانه استان سمنان در این زمینه اظهار کرد: روایت زندگی بانوان موفق ایرانی، بررسی واقعیت‌های زندگی زنان در غرب، نقش زنان در تحکیم خانواده، چالش جمعیت و سبک زندگی ایرانی اسلامی و همچنین کاهش آسیب‌های اجتماعی از محورهای اصلی این جشنواره است.

وی با تأکید بر اهمیت بخش‌های استانی این رویداد رسانه ای گفت: نقش‌آفرینی بانوان استان در دفاع مقدس ۱۲ روزه به‌ویژه شهیده عاطفه صادق‌زاده و نیز دومین کنگره سه هزار شهید استان با تمرکز بر ۱۸ بانوی شهیده، از جمله موضوعات ویژه این دوره جشنواره است.

مسؤول بسیج رسانه استان سمنان خاطرنشان کرد: این جشنواره در پنج بخش اصلی شامل آثار مکتوب، دیداری، شنیداری، فضای مجازی و هوش مصنوعی برگزار می‌شود و قالب‌هایی مانند مستند کوتاه، پادکست، عکس، گزارش، یادداشت، موشن‌گرافی، استوری، دابسمش و اینفوگرافی را در برمی‌گیرد.

یغمایی مهلت ارسال آثار را از ۱۳ مرداد تا ۱۳ شهریور ۱۴۰۴ اعلام کرد و از علاقه‌مندان خواست برای شرکت در جشنواره به نشانی اینترنتی b۲n.ir/sb۱۱۳۳ مراجعه کنند.

در این مراسم همچنین «آرزو کاشی» به عنوان دبیر دومین جشنواره رسانه‌ای بانوان «حریم رسالت» استان سمنان معرفی شد.

کد خبر 2098481

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار