۰ نفر
۱۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۵
کشف وینچستر شکاری از مخفیگاه دو متهم

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان از کشف سه قبضه سلاح جنگی و شکاری، دستگیری ۲ متهم و توقیف یک دستگاه خودرو با دستور قضایی و توسط ماموران انتظامی خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین،مهدی بخشی روز چهارشنبه بیان کرد: در جریان اقدام عملیاتی و اطلاعاتی ماموران انتظامی، یک قبضه سلاح جنگی از نوع کلاش همراه با ۲۱ تیر فشنگ جنگی، یک قبضه کلت کمری با ۱۵ فشنگ جنگی و یک قبضه وینچستر شکاری کشف و ضبط شد.

وی افزود: در این رابطه ۲ نفر متهم دستگیر و یک دستگاه خودروی مرتبط با حمل سلاح‌ها نیز توقیف شده است.

دادستان کرمان با تاکید بر برخورد قاطع دستگاه قضایی با قاچاقچیان سلاح و مخلان نظم و امنیت عمومی اظهار داشت: بر اساس قوانین موضوعه، حمل سلاح جنگی نظیر کلت، مجازات حبس تا ۱۰ سال و حمل سلاح شکاری غیرمجاز، حبس تا ۲ سال به‌ علاوه جزای نقدی معادل چند برابر ارزش روز سلاح را در پی دارد.

بخشی با اشاره به اینکه پرونده متهمان تحت نظارت مقام قضایی در حال رسیدگی و تحقیقات تکمیلی است تصریح کرد: دستگاه قضایی استان اجازه نخواهد داد امنیت مردم بازیچه دست سوداگران سلاح و عوامل ناامنی قرار گیرد.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور نیز در سفر روز گذشته به کرمان تاکید کرد: برخورد با افرادی که سلاح غیرمجاز نگهداری و حمل می‌کنند باید تشدید شود زیرا این افراد خسارت‌های جبران ناپذیری را به خود و جامعه می‌زنند.

سردار قاسم رضایی در کمیسیون عملیات فراجا ویژه فرماندهی انتظامی استان کرمان از مردم درخواست کرد که دارندگان سلاح‌های غیرمجاز را از طریق مراجعه حضوری یا تماس با شماره ۱۱۰ معرفی کنند.

۲۲۳۲۱۷

کد خبر 2099145

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین