انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ «روزبه وادی» چه اطلاعاتی را از طریق فضای مجازی برای موساد ارسال می‌کرد + عکس

تصویر روزبه وادی جاسوس موساد و عامل نفوذ سرویس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روزبه وادی، جاسوس موساد و عامل نفوذ سرویس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی، پس از طی مراحل قانونی و تأیید حکم در دیوان عالی کشور، در اقدامی قانونی و قاطع اعدام شد.

به نقل از فارس، تصویر جدیدی از آن برای اولین بار منتشر میشود:

انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ «روزبه وادی» چه اطلاعاتی را از طریق فضای مجازی برای موساد ارسال می‌کرد + عکس

محکوم‌علیه در یکی از سازمان‌های مهم و حساس کشور مشغول به فعالیت بوده و با توجه به سطح دسترسی‌هایی که داشته به یک سوژه جذاب برای سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی تبدیل شده بوده است.

روزبه وادی از طریق فضای مجازی جذب موساد شده بود و در ابتدای راه خیانت به کشور در مراحل ارزیابی مختلف افسران موساد شرکت کرده بود. پس از ارسال برخی از اطلاعات مورد نظر سرویس، به محکوم‌علیه ماموریت داده می‌شود تا خود را برای سفر به وین آماده کند.

وادی با سفر به وین، پایتخت اتریش، در پنج نوبت با افسران موساد ملاقات می‌کند.نامبرده اطلاعاتی از یکی از دانشمند شهید هسته‌ای کشورمان که در تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به شهادت رسید را به سرویس جاسوسی موساد ارائه کرده بود.

۳۱۲۲۲

کد خبر 2099219

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین