۰ نفر
۱۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۵
برخورد بالگرد با کشتی جان ٢ نفر را گرفت

برخورد بالگرد با کشتی در رودخانه می‌سی‌سی‌پی ۲ کشته برجای گذاشت.

به گزارش خبرآنلاین، پس از برخورد یک بالگرد با یک کشتی تفریحی در قسمت بالایی رودخانه می‌سی‌سی‌پی بین ایالت‌های غرب میانه ایالات متحده، ایلینوی و میزوری، ۲ نفر کشته شدند.

مهر به نقل از یو اس تودی نوشت: مأموران گشت بزرگراه ایالت میزوری اعلام کردند که این بالگرد حامل کارگرانی بود که سعی داشتند روی خطوط برق نزدیک علائم هشدار دهنده هوانوردی کار کنند.

بنا به گزارش‌ها، این هواپیما با خط برق برخورد کرده و قبل از آتش گرفتن، سعی در فرود روی کشتی داشته است.

رسانه‌های محلی روز جمعه به نقل از پلیس ایالت ایلینوی اعلام کردند به دلیل این حادثه، پلی که دو ایالت میزوری و ایلینوی را به هم متصل می‌کند، موقتاً به روی همه ترافیک‌ها بسته شده است و زمانی برای بازگشایی آن مشخص نیست.

گارد ساحلی ایالات متحده اعلام کرد که رودخانه می‌سی‌سی‌پی تا زمان ادامه تحقیقات، به روی تردد کشتی‌ها در این منطقه بسته است.

٢٣٣٢٣٦

کد خبر 2099768

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین