پاسخ معنادار زارعی به توییت معاون رئیسی/ یک نفر از دولت آن شهیدِ وحدت بخش نمانده که حرمت عقل، انصاف و وحدت را نگه دارد؟! 

نماینده تهران در مجلس، در یادداشتی توییتری به اظهارات محسن منصوری درخصوص کریدور زنگزور پاسخ داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محسن منصوری، معاون اجرایی دولت سیزدهم با انتشار یادداشتی در شبکه اجتماعی ایکس با هشتگ «کردیدور زنگزور» نوشت: 

در دولت شهید رئیسی، سیاست حسن همجواری، ابزاری در راستای تثبیت و تقویت امنیت ملی بود نه در مقابل و یا مخل آن؛ بی عملی و انفعالی که در مواجهه با تحولات سوریه و لبنان وجود داشت و از دل مذاکره، جنگ را بر کشور تحمیل کرد، حالا در مقابل توطئه جدید آمریکا در منطقه قفقاز نیز صرفا تماشاچی و نظاره‌گر است و جبهه‌های جدیدی را علیه امنیت ملی باز کرده.
این انفعال، سکوت و همراهی خاموش، نابخشودنی و غیرقابل جبران است.

پاسخ معنادار زارعی به توییت معاون سید ابراهیم رئیسی/ یک نفر از دولت آن شهیدِ وحدت بخش نمانده که حرمت عقل، انصاف و وحدت را نگه دارد؟! 

مجتبی زارعی، نماینده تهران در مجلس، در پاسخ به این توییت، در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

سلام بر شما 
‏چون‌ به جناب پزشکیان رای ندادیم‌ باید او را مسئول حوادث لبنان و سوریه و قفقاز و دیگر رخدادهای ضدامنیت ملی معرفی کنیم؟!
‏آیا این کار به سود ایران است؟
‏یعنی یک نفر از دولت آن شهیدِ وحدت بخشِ نمانده که حرمتش وحرمت عقل وحرمت انصاف وحرمت وحدت را مقابل دشمن  نگه دارد؟! 

پاسخ معنادار زارعی به توییت معاون سید ابراهیم رئیسی/ یک نفر از دولت آن شهیدِ وحدت بخش نمانده که حرمت عقل، انصاف و وحدت را نگه دارد؟! 

۲۹۲۱۹ 

کد خبر 2100592

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین