نزون برای عقد قرارداد با استقلال وارد ساختمان باشگاه شد

داکنز نزون برای عقد قرارداد با استقلال، وارد ساختمان این باشگاه شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بامداد امروز داکنز نزون، مهاجم اهل هائیتی و خرید بزرگ تابستانی استقلال، وارد تهران شد و دقایقی پیش برای عقد قرارداد رسمی به ساختمان باشگاه رفت.

این مهاجم ۳۱ ساله که فصل گذشته در کایسری‌اسپور ترکیه عملکرد خوبی داشت و بهترین گلزن تیمش بود، با استقبال گرم مسئولان استقلال وارد ایران شد.

او در اولین صحبت‌های کوتاهش گفت: «احساس خوبی دارم، فقط کمی خسته هستم.» انتقال او پس از هفته‌ها مذاکره و رفع موانع اداری و نقل‌وانتقالاتی نهایی شد تا یکی از پر سر و صداترین خریدهای لیگ برتر تکمیل شود.

نزون با کارنامه‌ای قابل‌توجه و سبک بازی قدرتی، قرار است به خط حمله آبی‌پوشان جان تازه‌ای بدهد؛ جایی که فصل گذشته یکی از نقاط ضعف اصلی استقلال بود. هواداران امیدوارند او بتواند خاطرات خوش مامه تیام، ستاره گلزن پیشین تیم را زنده کند و در کنار سایر ستاره‌های خارجی، دست ریکاردو ساپینتو را برای فصل جدید بازتر کند.

۲۵۱۲۵۶

کد خبر 2100641

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین