بهمن نوری در شورای راهبری پارک ملی گلستان اظهار کرد: تمرکز مدیریت پارک ملی گلستان نباید صرفاً در اختیار یک استان باشد، زیرا این امر موجب محرومیت استانهای همجوار از ظرفیتهای ارزشمند آن خواهد شد.
وی تصریح کرد: ظرفیت مدیریت باید بهصورت برابر میان استانهای خراسان شمالی، گلستان و سمنان تقسیم شود و دبیری شورای راهبری به شکل چرخشی انجام گیرد. همچنین استفاده از ظرفیت مردمی، سازمانهای مردمنهاد و بازگشت آنها به ترکیب شورا باید جدی گرفته شود.
استاندار خراسان شمالی با اشاره به اهمیت مشارکت جوامع محلی در حفاظت از محیط زیست، بر لزوم بهرهگیری از فرهنگسازی و فناوریهای نوین برای صیانت هرچه بهتر از این زیستکره بینظیر تأکید کرد و افزود: با توجه به اینکه ۴۴ درصد مساحت پارک ملی گلستان در حوزه استحفاظی خراسان شمالی قرار دارد، این استان باید اشراف کامل به عملکردها و مسائل این مجموعه داشته باشد.
در این نشست، شینا انصاری معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، از دستور رئیسجمهور برای بهرهگیری از فناوریهای نوین در مدیریت این پارک خبر داد. همچنین استاندار گلستان بر تقویت نیروی انسانی و تجهیزات برای حفاظت بهتر از این میراث طبیعی تأکید کرد.
بر اساس تصمیمات جلسه، بازگشت مجامع محلی، سمنها، دانشگاهها، معتمدین، دهیاریها و فعالان محیط زیست به چرخه مدیریت پارک قطعی شد، اما تعیین نحوه مدیریت و چرخشی شدن دبیری شورا به جلسه آینده موکول شد.
به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان شمالی، نشست اضطراری شورای راهبری پارک ملی گلستان امروز دوشنبه ۲۰ مرداد با حضور رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، استانداران خراسان شمالی، گلستان و سمنان و مدیران ارشد این حوزه، با هدف بررسی حادثه شهادت دو محیطبان و آییننامه جدید شورا برگزار شد.
نظر شما