صحبت‌های جالب ناصر محمدخانی درباره هاشمیان و ماشین علی پروین

ناصر محمدخانی پیشکسوت فوتبال ایران گفت: وحید هاشمیان اگر می‌خواهد در پرسپولیس موفق شود باید مشاوران خوبی داشته باشد و آنها در شرایط خاص به او کمک فکری بدهند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ ناصر محمدخانی پیشکسوت فوتبال ایران درباره شرایط فعلی باشگاه پرسپولیس و اعتراضات روز گذشته هواداران این تیم به مدیریت باشگاه  به خبرنگار ورزشی «اطلاعات آنلاین» گفت: «این روزها اتفاقات فوتبال را زیاد دنبال نمی‌کنم و دقیقاً نمی‌دانم در باشگاه چه می‌گذرد. حتی از جزئیات نقل‌وانتقالات هم خبر ندارم. هوا گرم شده و چون من بیماری قند دارم، باید بیشتر مراقب باشم. فعلاً درگیر این بیماری و روند درمانش هستم.»

او ادامه داد:«اخیراً هم خبردار شدم که دوست عزیزم محمد پنجعلی، بیمار شده. با او تماس گرفتم و خدا را شکر حالش خوب بود و خطری وجود ندارد.»

محمدخانی درباره کمبود بازیکن در برخی پست‌های پرسپولیس گفت:«باید چند روز صبر کنید تا نظر بدهم؛ چون همان‌طور که گفتم، فعلاً درگیر مشکل قند هستم.  به تمرینات پیشکسوتان هم نرفته ام. شاید این هفته هماهنگ کنم و سری به تمرینات پرسپولیس بزنم، چون دلم برای آقا کریم (باقری) و آقا افشین (پیروانی) خیلی تنگ شده است.»

در پاسخ به این پرسش که «آیا وحید هاشمیان توانایی مقابله با حواشی احتمالی در پرسپولیس را دارد؟» گفت: «وحید هم انسان خوبی است و هم بازیکن بزرگی بوده. اگر مشاوران خوبی داشته باشد، موفق می‌شود. آنها باید در شرایط خاص به او کمک فکری بدهند. شرط موفقیت او همین است که افراد اطرافش، از روی دلسوزی و با نیت خیر، به او مشاوره بدهند. او تحصیل‌کرده است و دوره‌های مربی‌گری را گذرانده. تیم پرسپولیس همیشه حاشیه داشته، اما خوشبختانه خود وحید اهل حاشیه نیست؛ مثل یحیی (گل‌محمدی)، همیشه آرام بوده و دوست ندارد اطرافش جنجال باشد. اینجا نقش بزرگ‌ترهای تیم و همکارانش بسیار مهم است.»

او درباره لیگ جدید که چند روز دیگر آغاز می‌شود، افزود: «فقط امیدوارم لیگ، بار فنی داشته باشد. اینکه فوتبال فقط درگیر حواشی و جنجال باشد، هیچ دردی را دوا نمی‌کند. دود این حواشی در نهایت به چشم فوتبال ملی ما می‌رود. الان بازیکنان خوب و گران‌قیمتی به تیم‌ها پیوسته‌اند و باید منتظر ماند و دید چه عملکردی خواهند داشت. امیدوارم این لیگ حال مردم را خوب کند.»

وی درباره عکس جالبی که اخیرا از جوانی وی، حمید درخشان و امیر قلعه نویی در یک جشن تولد پخش شده بود گفت: « اتفاقا از صبح خیلی ها تماس گرفتند و درباره آن تصویر حرف زدند. آن عکس به تولد حمید در منزل من مرتبط می شود. یادش بخیر انگار همین دیروز بود. حمید امیر موهای خودشان را از ته زده بودند و من مو داشتم. ما در دوران حضورمان در فوتبال قطر ارتباط خیلی خوبی با هم داشتیم و همیشه با هم بودیم.»

از ناصر محمدخانی پرسیدیم با توجه به ارقامی که این روزها در نقل‌وانتقالات جابه‌جا می‌شود، اگر خودش و هم‌نسلانش امروز بازی می‌کردند، چه ارزشی داشتند؟ او گفت: «در دهه ۶۰ هم جنگ بود و هم ارتباطی با اروپا نداشتیم، اما اگر امروز بود، بی‌شک آن بازیکنان به اروپا می‌رفتند. من و بهروز سلطانی حتی به آلمان رفتیم، اما بعد از یک ماه برگشتیم. به آنها گفتیم به ایران می‌رویم و برمی‌گردیم، که حالا ۴۰ سال گذشته و هنوز برنگشته‌ایم!بازیکنانی مثل پنجعلی، درخشان و دیگران اگر امروز فوتبالیست بودند، اصلاً نمی‌شد برایشان قیمت گذاشت. آن روزها حتی زمین تمرین درست‌وحسابی نداشتیم و در تپه‌های داوودیه و میدان آرژانتین، روی خاک و شن تمرین می‌کردیم. تمام تیم ما و امکاناتش در صندوق عقب ماشین علی آقا (پروین) جا می‌شد. فوتبال امروز باید به اندازه ظرفیت و ارزش بازیکنان به آنها پرداخت کند و جلوی دلال‌بازی را بگیرند.»

او درباره لیگ پیشِ رو گفت:«قطعاً شرایط بهتر می‌شود. امیدوارم امسال لیگ خوبی داشته باشیم و پرسپولیس قهرمان شود. البته من بعد از ۵ هفته اول راحت‌تر می‌توانم درباره مدعیان نظر بدهم.»

253 258

کد خبر 2101665

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین