۰ نفر
۲۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۵
طوفان این جاده را مسدود کرد

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان از مسدود شدن مسیر زابل به زاهدان براثر بروز طوفان شدید گرد و خاک و کاهش میدان دید افقی خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین،مجید محبی افزود: مسیر زابل - زاهدان از ظهر امروز به دلیل طوفان گرد و غبار مسدود شده و به شهروندان توصیه می‌شود از تردد در این مسیر خودداری کنند.
وی بیان کرد: به شهروندان حوزه سیستان توصیه می‌شود در شرایط طوفانی منطقه در صورت امکان در منزل بمانند، درب‌ها و پنجره‌ها را بسته نگه دارند و از فعالیت‌های غیرضروری در فضای باز خودداری و در صورت اجبار به خروج از ماسک‌های ویژه گرد و غبار و عینک استفاده کنند.

ایرنا در خبری نوشت:به گفته مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان؛ وزش باد شدید با بیشینه سرعت ۱۱۹ کیلومتر بر ساعت دیروز ۲۳ مرداد زابل را درنوردید و شعاع دید افقی در این شهرستان را به ۸۰۰ متر کاهش داد.

محسن حیدری اظهار داشت: با شدت گرفتن فعالیت بادهای ۱۲۰ روزه در شمال استان، سرعت وزش باد در زهک نیز به ۸۳ کیلومتر بر ساعت رسید و شعاع دید در ایستگاه هواشناسی این شهرستان به ۷۰۰ متر کاهش یافت.

وی با اشاره به اینکه شعاع دید در فرودگاه زاهدان به ۱۲۰۰ متر محدود شد، افزود: بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی، تا اوایل هفته آینده به‌ویژه در ساعات صبح، وزش باد شدید همراه با گردوخاک در شمال استان ادامه دارد و در نقاط مستعد، باعث کاهش دید و اختلال در تردد جاده‌ای در مسیرهای زاهدان – زابل و زاهدان – نهبندان خواهد شد.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: طی این مدت، در زاهدان، نواحی مرکزی و برخی مناطق جنوبی استان نیز وزش باد شدید و غبار گسترده پدیده غالب خواهد بود.

وی توصیه کرد: در زمان وقوع گردوغبار، بیماران تنفسی، سالمندان و کودکان از تردد غیرضروری خودداری کنند و رانندگان ضمن رعایت احتیاط، از سفرهای غیرضروری بپرهیزند. همچنین محافظت از گلخانه‌ها، محصولات کشاورزی و پرهیز جدی از کار در ارتفاعات ضروری است.

۲۲۳۲۱۷

کد خبر 2102679

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین