نشست سه‌به‌سه پوتین و ترامپ وارد سومین ساعت خود شد

نشست سه‌به‌سه روسای‌جمهور روسیه و آمریکا با حضور مقامات ارشد دو کشور در آلاسکا، پس از گذشت بیش از ۲ ساعت همچنان ادامه دارد.

به گزارش خبرآنلاین، نشست سه‌به‌سه میان «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه و «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا که شامگاه جمعه در پایگاه مشترک «المندورف-ریچاردسون» در حومه شمالی شهر «انکوریج» در آلاسکا آغاز شده، پس از گذشت بیش از ۲ ساعت همچنان ادامه دارد.

به گزارش ایسنا، طبق گزارش خبرگزاری روسی «ریانووستی» این گفت‌وگوها که از ساعت ۱۹:۴۰ به وقت گرینویچ آغاز شده، با حضور مقامات ارشد دو کشور در حال برگزاری است. در این نشست، ترامپ را «مارکو روبیو» وزیر خارجه و «استیو ویتکوف» نماینده ویژه آمریکا همراهی می‌کنند و در مقابل، پوتین با همراهی «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه و «یوری اوشاکوف» دستیار کرملین حاضر شده است.

با توجه به ادامه یافتن نشست، رسانه‌های غربی گزارش کردند: «مذاکرات بیش از یک ساعت و نیم ادامه داشته است و این می‌تواند معنای متفاوتی داشته باشد. ترامپ اوایل این هفته به خبرنگاران گفته بود که ظرف چند دقیقه متوجه خواهد شد که آیا پوتین واقعاً به صلح علاقه‌مند است یا خیر. او هم‌چنین گفت که اگر اوضاع مطابق میلش پیش نرود، "بیرون می‌رود"، اما تاکنون چنین اتفاقی رخ نداده است.»

310310

کد خبر 2102881

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =