هر کسی عیسی آل‌کثیر را خواسته، باید پس‌گردنی بخورد؛ از دست مدیران استقلال دیوانه شدم!

بازیگر کشورمان به تحلیل شرایط فعلی تیم استقلال پرداخت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ هادی حجازی‌فر در حاشیه دیدار دوستانه هنرمندان ایران و تاجیکستان، اظهار داشت: بازی رفت هنرمندان ایران و تاجیکستان نشان‌دهنده برادری ۲ ملت بود. این بازی هم یک کمپین خیرخواهانه است.
وی درباره شرایط تیم استقلال، توضیح داد: از دست هیئت مدیره و مدیران عامل استقلال دیوانه شده‌ام‌ تا نیم‌فصل نتایج تراکتور را دنبال می‌کنم و امیدوارم برای تیم‌های بزرگ اتفاقات خوبی بیفتد.
بازیگر استقلالی عنوان کرد: هواداران استقلال حق دارند بفهمند در این تیم چه می‌گذرد اما با هیچ فرمولی نفهمیدیم چه اتفاقی در این تیم رخ می‌دهد.
حجازی‌فر در خصوص اینکه زمان تغییر مدیریت این باشگاه به ۸ ماه رسیده است، گفت: ۸_۷ ماه خوب است و حاضریم مدیرعامل استقلال ۳_۲ ماه یک‌بار تغییر نکند. کترینگ صنعتی هم به این حد تغییرات ندارد چه برسد به باشگاه بزرگی مثل استقلال 
وی درباره محرومیت ریکاردو ساپینتو، توضیح داد: ساپینتو جرئت کرده و در این وضعیت اندازه یک ایرانی غیرت به خرج داد که به کشورمان آمد. او قتل نکرده که مورد بخشایش قرار نگیرد. اگر بخواهند همه قوانین در فوتبال ما قابل دورزدن است و امیدوارم بخشش محرومیت ساپینتو را بخواهند.
بازیگر کشورمان درمورد میزان شناخت هلدینگ از وضعیت استقلال، عنوان کرد: زمان می‌گذرد تا حساب کار دست هلدینگ خلیج‌فارس بیاید. اینکه همه نگران میز و کامنت اینستاگرام باشند شرایطی را عوض نمی‌کند
حجازی‌فر درمورد عقد قرارداد عیسی آل‌کثیر با استقلال، گفت: به جز مربی هرکس خواستار حضور آل کثیر در استقلال شده باید به او پس‌گردنی زد.
 

258 258

کد خبر 2103789

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین