سلامت زائران و شهروندان، اولویت نخست مجموعه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت:سلامت زائران و شهروندان، اولویت نخست مجموعه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بود که با همکاری همه بخش‌ها، نهایت تلاش برای خدمت‌رسانی مطلوب و همه‌جانبه به زائران اربعین به کار گرفته شد.

علی سروش در گفت‌وگو با خبرنگار خبرآنلاین در کرمانشاه با اشاره به خدمات درمانی در ایام اربعین ، اظهار کرد: با بسیج همه ظرفیت‌های حوزه سلامت استان و همکاری بی‌نظیر دستگاه‌های اجرایی، خدمات بهداشتی و درمانی به زائران اربعین در استان کرمانشاه با آمادگی صد درصدی در حال ارائه است. 

وی با اشاره به فعالیت بی‌وقفه کمیته بهداشت و درمان به عنوان یکی از ۱۸ کمیته ستاد اربعین اظهار داشت: طی ماه‌های اخیر جلسات متعددی با حضور نمایندگان هلال‌احمر، سپاه پاسداران، ارتش جمهوری اسلامی، بیمارستان‌های خصوصی و مراکز درمانی دولتی غیر دانشگاهی تشکیل شده تا همه دستگاه‌ها برای خدمت‌رسانی شایسته به زائران آماده بودند.

سروش اضافه کرد: در این راستا بیش از دو هزار نفر از کارکنان دانشگاه علوم پزشکی در حوزه‌های بهداشت، درمان، غذا و دارو و توسعه، به صورت مستمر فعالیت دارند تا نه تنها خدمات مطلوب به زائران ارائه شود، بلکه هیچ‌گونه خللی در خدمات به همشهریان و دیگر ساکنان استان به وجود نیاید؛ بلکه حتی ارتقا سطح کیفی خدمات نیز مشهود است.

وی همچنین با اشاره به آماده‌باش کامل تمامی بیمارستان‌های مناطق ورودی استان کرمانشاه تصریح کرد: داروخانه‌ها تا پاسی از شب فعال هستند و ۶۲ پایگاه بهداشتی و درمانی در سراسر مسیر تردد زائران بین ورودی استان تا مرز خسروی مستقر شده بودند علاوه بر این، ۱۱۶ دستگاه آمبولانس، ۷ دستگاه اتوبوس‌آمبولانس، ۷ دستگاه موتولانس، دو فروند بالگرد و دو بیمارستان سیار وابسته به سپاه و ارتش و همچنین مرکز درمانی ثارالله به صورت ۲۴ ساعته به زائران خدمت‌رسانی کردند.

سروش با تأکید بر همدلی کم‌نظیر میان دستگاه‌های مختلف استان برای اجرا و پشتیبانی عملیات اربعین افزود: نقش‌آفرینی مجموعه‌هایی مانند هلال‌احمر، بخش‌های نظامی و انتظامی، مراکز دولتی و خصوصی و همچنین بسیج جامعه پزشکی کم‌نظیر بوده و موجب ارتقای سلامت و امنیت زائران شده بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به گرمای هوا و افزایش خطر گرمازدگی ضمن تأکید بر آموزش‌های مستمر به زائران در مبادی ورودی، خروجی و همچنین صاحبین مواکب گفت: به صورت ویژه بر اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی مسیر زائران نظارت می‌شود و در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک نمونه‌برداری‌های بهداشتی انجام می‌گیرد تا سلامت زائران تضمین شود.

وی با اشاره به تامین تجهیزات پزشکی و دارویی اظهار کرد: تمامی داروها، سرم‌ها و دیگر ملزومات پزشکی به میزان کافی مهیا و حتی برای رفاه بیش از دو هزار نفر نیروی درمانی و پشتیبانی، برنامه‌ریزی و امکانات لازم دیده شده بود.

سروش ادامه داد: مراکزی همچون بیمارستان حضرت ابوالفضل(ع) قصرشیرین، بیمارستان اسلام‌آبادغرب و مرکز درمانی ثارالله در آماده‌باش کامل به زائران خدمات تخصصی پزشکی ارائه می‌دهند. تنها مورد استثنا جراحی قلب در بیمارستان اسلام‌آباد است که انجام نمی‌شود؛ اما سایر تخصص‌ها همچون جراحی مغز و اعصاب، ارتوپدی و دیگر رشته‌های مورد نیاز با حضور پزشکان متخصص به شکل آماده‌باش ارائه خدمت دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه همچنین از راه‌اندازی اپلیکیشن «زائریار سلامت» به عنوان ابتکاری جدید خبر داد و گفت: اعضای هیئت علمی دانشگاه این سامانه را طراحی کرده‌اند که خدمات جامع و متنوعی از جمله پاسخگویی به سؤالات پزشکی، ارائه اطلاعات مورد نیاز زائران و نمایش موقعیت مراکز درمانی نزدیک را ارائه می‌کند و زائران همچون یک پزشک آنلاین همیشه به اطلاعات مورد نیاز دسترسی داشتند.

وی با اشاره به مشارکت فعال معاونت‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه در فرایند خدمت‌رسانی افزود: بهره‌گیری از داده‌های جمع‌آوری شده به ما کمک می‌کند تا برای سال‌های آینده برنامه‌ریزی‌های هدفمندتر و مؤثرتر داشته باشیم و تجربیات امسال را مستند کنیم. بر اساس آمارهای تجمیعی، تاکنون حدود ۱۵ هزار نفر از خدمات درمانی سرپایی و بستری در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی بهره‌مند شده‌اند و بیش از ۱۰۰ عمل جراحی برای زائران اربعین توسط تیم‌های تخصصی انجام شده است. 

سروش در پایان تأکید کرد: سلامت زائران و شهروندان، اولویت نخست مجموعه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بود که با همکاری همه بخش‌ها، نهایت تلاش برای خدمت‌رسانی مطلوب و همه‌جانبه به زائران اربعین به کار گرفته شد.

کد خبر 2104322

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار