۰ نفر
۲۹ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۳
سازمان وظیفه عمومی فراجا اطلاعیه داد

سازمان وظیفه عمومی فراجا اعلام کرد: همه مشمولان دارای برگ آماده به خدمت به تاریخ شهریور ماه سال ۱۴۰۴ باید در محل و مراکز مندرج در برگ معرفی نامه مشمولان حضور یابند.

به گزارش خبرآنلاین، سازمان وظیفه عمومی فراجا در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: همه مشمولانی که برگ آماده به خدمت به تاریخ شهریور ماه سال ۱۴۰۴ دریافت کرده‌اند، می‌بایست با مراجعه به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس +۱۰)، برگ معرفی نامه مشمولان به مراکز آموزش را دریافت و برابر اطلاعات مندرج در آن اقدام کنند.

مهر نوشت: مشمولان اعزامی با در نظر گرفتن بعد مسافتی مراکز آموزش، به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند که در روزهای اولیه اعزام، خود را در محل و مراکزی که در برگ معرفی نامه مشمولان اعلام شده معرفی کنند.

مشمولان اعزامی می‌بایست برگ واکسن مننژیت و دوگانه را در روز اعزام به همراه داشته باشند.

مشمولان می‌بایست در روز اعزام به خدمت، مدارک مندرج در برگ معرفی نامه مشمولان به مراکز آموزش را به همراه خود داشته باشند و از همراه داشتن هرگونه گوشی تلفن همراه، ساعت هوشمند، مموری کارت و سایر لوازم الکترونیکی خودداری کنند.

در این اطلاعیه آمده است، عدم حضور به موقع در زمان و محل‌های تعیین شده، غیبت محسوب شده و برابر ماده ۱۰ و ۵۸ قانون خدمت وظیفه عمومی با آنان رفتار خواهد شد.

در این اطلاعیه آمده است،مشمولان و خانواده‌های آنان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان به نشانی www.vazifeh.police.ir و یا کانال سازمان در پیام رسان های داخلی(سروش،ایتا و روبیکا) به نشانی khabaresarbazi@ از آخرین اخبار مربوطه مطلع شوند.

٤٧٢٣٦

کد خبر 2104819

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین