امیرحمزه خزایی در گفتوگو با خبرنگار خبرآنلاین در کرمانشاه با اشاره به فعالیت و عملکرد گسترده موکبهای جهادی در استان، اظهار کرد: از چهارم تا بیستوپنجم مردادماه سال جاری، ۱۰۵ موکب جهادی در نقاط مختلف استان برپا شد که ظرفیت اسکان بیش از ۷۲ هزار و ۵۰ زائر را فراهم کردند.
وی افزود: در این بازه زمانی، مجموعاً ۲۸۶ هزار و ۶۰۰ زائر در این موکبها اسکان داده شدند و بیش از یکمیلیون و ۶۲۱ هزار و ۱۷۷ پرس غذای گرم میان زائران اربعین حسینی پخت و توزیع شد.
خزایی خاطرنشان کرد: همچنین ۸۲۱ هزار و ۴۰۰ میانوعده در میان زائران توزیع شده که نقش مهمی در رفاه و تأمین تغذیه آنها داشته است.
رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه با اشاره به استقرار آشپزخانههای سیار گفت: ۹۸ آشپزخانه سیار در مناطق مختلف استان فعالیت کردند که توانستند یکمیلیون و ۳۷۰ هزار و ۹۲۰ پرس غذای گرم را در کوتاهترین زمان آماده و به زائران ارائه کنند.
وی ادامه داد: برای پشتیبانی از فعالیت موکبها و جابهجایی زائران، ۱۸۷ دستگاه خودروی ترابری نیز به کار گرفته شد که نقش مهمی در تسهیل خدماترسانی داشت.
خزایی تأکید کرد: تمامی این اقدامات با همت جهادی نیروهای مردمی و همراهی دستگاههای پشتیبان انجام شد تا زائران در مسیر حرکت خود، آرامش و امنیت خاطر داشته باشند.
وی در پایان با اشاره به برنامهریزی برای سال آینده اظهار داشت: تلاش خواهیم کرد با افزایش ظرفیتها، بهبود زیرساختها، استفاده از تجهیزات بهروز و بهرهگیری از تجربه سال جاری، خدماتی شایستهتر و گستردهتر به زائران اربعین حسینی ارائه شود.
انتهای پیام/
نظر شما