ایسنا نوشت:

زیبا مهینی عضو تیم ملی دوچرخه سواری بانوان در سالهای 88 و 89 و یکی از اعضای تیم باشگاهی ترافیک در سال‌های پیش، صبح سه‌شنبه درگذشت.
خانواده او علت فوت را مسمومیت اعلام کردند.صفرزاده، دبیر فدراسیون دوچرخه‌سواری ‌ درباره این حادثه گفت: در تماسی که با پدر مرحوم زیبا مهینی داشتیم وی عنوان کرد که دخترش به دلیل مسمومیت بر اثر خوردن تن ماهی در دانشگاه به بیمارستان منتقل شده و متاسفانه علی‌رغم تلاش‌های صورت گرفته، جان خود را از دست داده است. زیبا مهینی در کارنامه ورزشی خود قهرمانی کشور و همچنین شرکت در کاپ آسیا را دارد و در سال‌های 88 و 89 عضو تیم ملی دوچرخه‌سواری بوده است.
مراسم تشییع پیکر این ورزشکار جوان 26 ساله ساعت 8:30  در پیست دوچرخه‌سواری ورزشگاه آزادی برگزار ‌شد.
خبرآنلاین ؛ این ضایعه تلخ را به جامعه ورزش کشور و خانواده داغدار مهینی تسلیت عرض می کند.

4141

کد خبر 210627

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 9 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 18
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • دنی IR ۱۱:۵۸ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۳
    135 5
    اسم تن ماهیش چی بوده؟ هزار بار گفتن نیم ساعت بجوشونید
    • بدون نام IR ۱۲:۳۳ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۳
      109 3
      یعنی بخاطر عدم جوشاندن طرف بمیره؟ فاجعه هست
    • hagh AU ۱۳:۰۵ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۳
      57 6
      دیگر روی خیلی از کنسرو ها نمینویسند که باید جوشانده شوند .احتمالا پروسه تهیه تغییرکرده است .خدا صبر به خانوادش بده .
  • کیا IR ۱۲:۰۲ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۳
    باز هم بی نظمی در مدیریت بعضی مسولین دامن گیر مردم شد، یه ورزشکار تو تمرین باید تن ماهی بخوره این چه تغذیه کردن یه قهرمان ملیه خداوند این قهرمانو بیامرز و به خانواده محترمش صبر بده.
    • من IR ۲۰:۱۱ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۳
      26 0
      گفته تو دانشگاه خورده نه باشگاه خدا بيامرزدش
    • محسن IR ۲۱:۰۵ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۴
      12 0
      خدا غذاي دانشگاه رو نصيب گرگ بيابوون نكنه
  • علي IR ۱۲:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۳
    51 2
    در شهر ما هم دقيقا يك سال پيش يك استاد دانشگاه جواني 30 ساله بخاطر خوردن تن ماهي فوت نمود.مسئله به جوشاندن يا نجوسشاندن مربوط نمي شود.بلكه فكر كنم مشكل از شركت سازنده است.از مردم تقاضا مي كنم در خوردن تن ماهي خيلي دقت كنند حداقل حتما به تاريخ فاسد شدن تن نگاه كنند.
  • بدون نام IR ۱۲:۵۸ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۳
    36 6
    اول از همه عرض تسلیت دارم.دوما اگر تن ماهی غذای دانشگاه بوده پس باید بقیه ی دانشجوهای اون دانشگاه هم به این مسمومیت دچار شده باشند.از خبرآنلاین میخواهم که بیشتر راجع به این موضوع تحقیق کنند.
  • میلاد65-تهران IR ۱۳:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۳
    34 2
    چه ربطی به تمرین داره؟ بنده خدا تو بوفه دانشگاه این بلا سرش اومده. بیچاره ها بچه هایی که بوفه رو کرایه کردن،هرچی شده واسه اونا شده
  • بدون نام IR ۱۳:۲۴ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۳
    41 4
    چرا اسم تن ماهیش بیان نمیشه؟؟ نکنه حمایت از تولید کننده معنیش اینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • علی IR ۱۶:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۳
    22 2
    تن ماهی نباید سرو تهش برجسته باشه یا باد کرده باشه.باید کاملا صاف باشه.این یکی از علائم مشهود فاسد شدن تن ماهی هست.خدا بیامرزدش.
  • بدون نام IR ۱۶:۳۷ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۳
    2 38
    عمدی بوده
  • پادرزهر AM ۱۸:۴۱ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۳
    16 2
    معمولاً کنسروی که باعث مسمومیت شدید و احیاناً مرگ می شوند؛ صد در صد سم کلستریدوم بوتولونیم تو کنسرو بوده. این سم از باکتری کلستریدیومه.ضمناً به حرارت خیلی حساسه و اگر 30 دقیقه خوب بجوشه سم داخل کنسرو از بین میره.
  • محمد IR ۱۸:۵۴ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۳
    23 2
    واقعا متاسفم که ممکنه تو این کشور به دلایلی بمیریم که عقل آدمیزاد کم میاره
    • یلدا IR ۲۳:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۳
      7 13
      شما هم دیگه به همه چی گیرنده بابا تو آمریکا هم ممکنه این اتفاق بیفته . خدا رحمتش کنه.
    • بدون نام IR ۰۸:۵۸ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۴
      7 1
      بله تو همه جاي دنيا امكانش هست فقط فرقش اينه كه شركت سازنده اون ماده غذايي رو جوري محكوم ميكنند و به دادگاه ميكشند كه ديگه اين اتفاق نيوفته نه مثل اينجا كه همه چي سر همون آدم بيچاره خالي شه كه " خوب ميخواست بجوشونه به ما چه" و كل داستان تموم شه.....!!!!!!
  • زهرا NL ۰۴:۰۷ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۴
    3 0
    جل الخالق ، توی همه سوتی ها و بی نظمی ها و عجیب غریب ها تک هستیم ، توی روزنامه ، یک دختر تعریف می کرد که مادرش یکهو لباسش حین آشپزی کردن جزئی آتش می گیرد ، مادرش هول می کند . میدود سمت پارچ آب ، از هول بودن زیادی ، عوض آب ، پارچ نفت را روی لباسش خالی می کند و ان دختره به همین سادگی ، مادر خود را از دست می دهد !!! مرگمون هم باید در جهان تک باشد !!! زهرا
  • سعید IR ۱۲:۱۱ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۴
    3 1
    خدا بیامرزه احتمال زیاد تاریخ مصرف ان گذشته بوده فکر کنم جنس احتکاری بوده بازاریها گذاشته بودند گران بشه بفروشند . هرچند کیفیت تن ماهی ها کم شده ودیگر تن ماهی نیست طعم کنسروهای تن ماهی قدیم را تصور کنید با الان که از ماهی های معمولی...استفاده میشود. من عید بندر بوشهر بودم اسکله رفتم ماهی بخرم بیارم تهران که چند روزی ماهی تازه استفاده کنیم ماهی کم بود علت را جویا شدم گفتن صیادان ماهی خوب را بعداز صید برده به کشورهای حوزه خلیج فارس به عربها میفروشند چند برابر قیمت و ماهی های ریز را به که خریدار تداره به ایران میاورند .... بیشتر پزشکان توصیه میکنند که غذای کنسرو شده استفاده نشود و اینکه برخی مردم جوشاندن کنسروها را جدی نمی گیرند.