راه اندازی منطقه ویژه اقتصادی جازموریان در انتظار مصوبه هیات دولت است

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمان اعلام کرد : کلیه مراحل اداری تاسیس منطقه ویژه اقتصادی جازموریان انجام شده و آغاز به کار آن منتظر مصوبه هیات دولت است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ صادق سلطانی‌نژاد، مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمان در نشست مشترک خبری با اصحاب رسانه استان کرمان در پاسخ به سوالی در خصوص آخرین وضعیت تاسیس منطقه ویژه اقتصادی جازموریان گفت :کلیه مراحل اداری تاسیس منطقه ویژه اقتصادی جازموریان انجام شده و مجری جدید این پروژه نیز انتخاب و آغاز به کار آن منتظر مصوبه هیات وزیران است.  

وی افزود : پس از اخذ این مصوبه، رسما مراحل فعالیت این منطقه ویژه اقتصادی در جنوب استان کرمان آغاز خواهد شد.  

سلطانی‌نژاد در ادامه گفت : در پنج ماهه اول امسال استان کرمان با ۲۲۷ میلیون دلار رتبه اول جذب سرمایه گذاری رتبه اول کشور را کسب کرده است.

وی با اشاره به فعالیت درگاه ملی مجوزها در جهت تسهیل فرآیندها در بهبود اعطای مجوز های کسب و کار اعلام کرد : از ابتدای دولت دکتر پزشکیان در مجموع ۱۲۰ هزار مجوز صادرهدر استان کرمان صادر شده که ۸ درصد مجوزهای کشور را شامل می شود.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمان افزود : طبق اعلام قبلی قرار بود کرمان به عنوان پایلوت مولد سازی دولت در کشور تبدیل شود و بدین منظور پروژه هایی مشخص شد و مبلغی که تا کنون احصا شده ۸ هزار میلیارد تومان بوده است.  

وی بیان کرد : استفاده از روشهای مختلف تامین مالی برای پرداخت بدهی دستگاه های اجرایی به پیمانکاران در دست اقدام است و ۲ هزار میلیارد تومان اوراق مرابحه بدین منظور در نظر گرفته شده که در بخش راه، آب و سلامت استفاده می شود؛ از استفاده از اوراق تسویه و تهاتر نیز برای پرداخت بدهی ها به پیمانکاران استفاده خواهد شد.  

سلطانی نژاد با اشاره به فعال شدن مرکز خدمات سرمایه گذاری در استان کرمان نیز گفت : برخی از ایرانی های مقیم خارج نیز در کرمان شروع به سرمایه گذاری کرده اند.


اعلام میزان صادات


در ادامه مدیر کل گمرکات استان کرمان نیز گفت : سه گمرک استان کرمان در مناطق ویژه اقتصادی بم، سیرجان و بم واقع شده است.

محمد دولتی افزود : در پنج ماهه امسال 144 هزار تن به ارزش 240 میلیون دلار صادرات از گمرکات استان کرمان صورت گرفته و در همین مدت زمانی میزان واردات 78 هزار تن کالا به ارزش 810 میلیون دلار بوده است.

وی اعلام کرد : بیشترین واردات شامل قطعات خودرو و مواد اولیه واحدهای تولیدی استان کرمان بوده است؛ میزان درآمد گمرکات استان کرمان حدود 22.5 همت از محل واردات کالا بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل پنج درصد رشد داشته است.  

مدیر کل گمرکات استان کرمان گفت : طبق آمار تراز تجاری استان کرمان در حوزه صادرات و واردات به میزان ۶۰۰ میلیون دلار منفی بوده و دلیل آن واردات کالاهای وارداتی قطعات خودرو است.

وی با اشاره به تشریفات گمرکی مربوط به مواکب اربعین اعلام کرد:  بالغ بر 450 کامیون حاوی وسایل مواکب کرمانی برای اربعین در ساعات غیر اداری انجام شده است.

دولتی افزود :در حال حاضر در استان کرمان 6 انبار اختصاصی گمرک داریم که تقاضای احداث پنج انبار اختصاصی دیگر را نیز داریم.  

وی گفت : درآمد گمرکات استان کرمان حدود 22.5 همت از محل واردات کالا بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل پنج درصد رشد داشته است.

مدیر کل گمرکات استان کرمان اعلام کرد : بیشترین صادرات استان مربوط به پسته، مس، مولیبدن، سبزی، پلی اتیلن، خرما به مقاصد امارات، هند، روسیه، آلمان، عراق، چین و پاکستان بوده است.

اعطای تسهیلات نهضت ملی مسکن

در ادامه دبیر شورای هماهنگی بانک‌های استان کرمان نیز گفت : به 11 هزار و 312 واحد نهضت ملی مسکن تا کنون تسهیلات پرداخت شده که در مجموع مبلغ 4.3 همت است.

سید محسن ترابی‌نیا، افزود : 11 بانک استان 7820 فقره تسهیلات ازدواج به مبلغ 2.6 همت پرداخت کردند و 7700 فقره پرونده فرزندآوری به مبلغ 750 میلیارد تومان نیز پرداخت شده است.

وی اعلام کرد : سیستم بانکی استان در تلاش است تا شعار سال مدنظر رهبر انقلاب عملیاتی شود و در این راستا تجهیز منابع برای سرمایه‌گذاران و جذب سرمایه‌گذاری خارجی را پیگیری می‌کنیم.

دبیر شورای هماهنگی بانک‌های استان کرمان گفت : ۱۰ بانک استان کرمان برای تسهیلات مشاغل خانگی پرداخت مبلغ 140 میلیارد تومان را با محوریت اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی انجام داده اند.

وی اعلام کرد : در قالب تبصره 2 نیز به تعداد 9602 واحد به مبلغ یک و نیم همت تسهیلات پرداخت شده است.

ارائه آمار اخذ مالیات

سپس مدیرکل امور مالیاتی استان کرمان نیز با اشاره به اینکه در سال گذشته حدود 67 همت مالیات استان کرمان در حوزه‌های مختلف وصول شده، اعلام کرد : 16 همت مازاد بر آن به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها پرداخت شده است.

حمید زینل‌پور، افزود : برای سالجاری 38 پروژه در سامانه بارگزاری و نشان گذاری شده است تا  مردم بتوانند به صورت خودجوش و انتخابی مالیات خود را به تکمیل این پروژه‌های عام المنفعه اختصاص دهند.

وی تاکید کرد : سازمان مالیاتی با استفاده از تکنولوژی های جدید به سمت هوشمندسازی رفته و ارتباط کارمند با مودی مالیاتی به حداقل رسیده است.

مدیرکل امور مالیاتی استان کرمان افزود : تلاش سازمان مالیاتی  حمایت از سرمایه‌گذاری و سرمایه گذاران است و بر همین اساس مشوق‌های مالیاتی خوبی برای سرمایه‌گذاران اختصاص داده شده است.

زینل پور با اشاره به اخذ مالیات از انباع خارجی که برای اولین بار در کشور در استان کرمان اجرا شد، گفت : از سال قبل اطلاعات اتباع خارجی جمع‌آوری و با شناسایی حدود 13 هزار تبعه خارجی که فعالیت تجاری و حساب تجاری در استان کرمان داشتند، مالیات آنها محاسبه و مبلغ ۲۰۰ میلیارد تومان مالیات برای نخستین بار دریافت شد.

کد خبر 2107300

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار