به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حسینعلی حاجی دلیگانی نایب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس درباره فعال شدن مکانیسم ماشه، گفت: همان طور که پیشبینی می شد سه کشور آلمان، فرانسه و انگلیس فعال شدن مکانیسم ماشه را اعلام کردند.
بنا بر روایت تسنیم، وی افزود: همان طور که قبلا گفته بودیم اینها پیامدهای فعال سازی مکانیسم ماشه که شامل تحریمها است علیه ما اعمال می کردند و چیز جدیدی نیست.
نایب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس ادامه داد: ما نسبت به عمل تیم دیپلماسی و وزیر امور خارجه در مقابل این سه کشور که خودشان منشأ بسیاری از مشکلات در دنیا هستند، نقد جدی داریم. اگر این نوع تلفن ها و این نوع مذاکرات انجام نمی دادند شاید الان شاهد اعلام فعال سازی مکانیسم ماشه نبودیم.
حاجی دلیگانی در همین راستا از کلید خوردن تدوین طرحی فوریتی برای خروج کامل از «انپیتی» در مجلس خبر داد و گفت این طرح فردا در سامانه مجلس بارگزاری خواهد شد تا در جلسات علنی هفته آینده مجلس روند قانونی جهت بررسی و تصویب را سپری کند.
وی با تاکید بر اینکه این سطحی ترین واکنش پایه ای مجلس به این موضوع خواهد بود، گفت: همچنین اقدامات دیگر که برای کشورهای کلیدزن اسنپ بک پشیمان کننده هستند نیز انجام خواهد شد.
نماینده شاهین شهر در مجلس افزود: بنابراین با این کاری که سه کشور انجام دادند به هیچ وجه مذاکره با آنها معنی ندارد و مذاکره آنها را جریتر خواهد کرد. ما نوع مذاکره وزارت امور خارجه و برخی از بیانیه نویسان را دیده ایم که هیچ وقت نتیجه نداشته است؛ و شاهد این بودیم که در زمانی که در حال مذاکره با آمریکای مستکبر بودیم، جنگ تجاوزکارانه علیه کشورمان توسط اسرائیل آغاز شد و آمریکا مراکز صلح آمیز هسته ای ما را بمباران کرد.
حاجی دلیگانی بیان کرد: مردم ما همه این مسائل را رصد می کنند و کسی در ایران نیست که به این مطلب ایمان نیاورده باشد که مذاکره با این کشورها بی فایده هست، بنابراین ما بایستی تمامی مذاکراتمان با اینها را قطع کنیم تا زمانی که اینها دست از این رفتار دوگانه بردارند.
۲۹۲۹
نظر شما