تعطیلی پنجشنبه‌ها در یک استان دیگر هم تمدید شد

تعطیلی پنجشنبه‌ها در استان سمنان تمدید شد.

به گزارش خبرآنلاین، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری سمنان از تمدید تعطیلی پنجشنبه‌ها در استان خبر داد و گفت: این برنامه تا پایان شهریورماه ادامه دارد.

مهر نوشت: رضا عبدالله زاده صبح چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران در محل استانداری طی اعلامیه‌ای بیان کرد: تعطیلی پنج شنبه‌ها تا پایان شهریورماه ماه تمدید شده است.

وی با بیان اینکه این تعطیلی شامل دستگاه‌های خدمات رسان و امدادی نمی‌شود، افزود: این دستور طبق اعلام وزارت کشور به استانداری‌ها اعلام شده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری سمنان بابیان اینکه این تصمیم بنا به مصوبات کارگروه مدیریت بهینه مصرف انرژی اتخاذ شده است، ابراز داشت: از دستگاه‌ها انتظار می‌رود در صرفه جویی انرژی همکاری لازم را داشته باشند.

عبدالله زاده ادامه داد: بانک‌ها باید برای روز پنجشنبه شعبه کشیک خود را از فضای مجازی و غیره به اطلاع عموم مردم برسانند.

وی افزود: ساعت کاری کارمندان نیز شش صبح لغایت ۱۳ است که بدون تغییر تا پایان شهریور ماه تمدید می‌شود.

۴۷۲۳۶

کد خبر 2110633

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین