عضو حزب اعتمادملی: چاره‌ای نیست جز اینکه بدون حجاب و مانع با آمریکایی‌ها مذاکره کنیم

محمدصادق جوادی حصار گفت: اگر مشکل ایران با امریکا حل شود، اروپایی‌ها هم مشکلی با ایران نخواهند داشت و منفعت خود را در همراهی و همکاری با ایران می‌بینند. 

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدصادق جوادی حصار گفت: گمان می‌کنم چاره‌ای هم جز این نیست که در شرایطی با امریکایی‌ها بدون حجاب و بدون مانعی در میانه گفت‌وگو کنیم.

بخش‌هایی از گفت‌وگوی محمدصادق جوادی حصار با اعتماد را در ادامه می‌خوانید:

* ایران همواره به دنبال حل مشکلات از طریق گفت‌وگو و مذاکره بوده و هرگز آغازکننده هیچ جنگی نبوده است. مگر اینکه مجبور باشد در شرایطی خاص از خود دفاع کند.

* گمان می‌کنم چاره‌ای هم جز این نیست که در شرایطی با امریکایی‌ها بدون حجاب و بدون مانعی در میانه گفت‌وگو کنیم.

* امروز هم هیچ معاهده‌ای با اروپایی‌ها به سرانجام نمی‌رسد، الا اینکه ما مشکلاتمان را با امریکا حل کنیم. اگر مشکل ایران با امریکا حل شود، اروپایی‌ها هم مشکلی با ایران نخواهند داشت و منفعت خود را در همراهی و همکاری با ایران می‌بینند. 

* اگر امریکایی‌ها درخواست مذاکره دهند و منصفانه و انسانی و قانونی رفتار کنند، ایران هم باید پای میز مذاکره حاضر شود و بر اساس روابط بین‌الملل، مراوده و تعامل داشته باشد.

31218

کد خبر 2110854

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین