انتقاد عضو کمیسیون اقتصادی از قیمت میوه و لوازم خانگی/ قیمت میوه خوب کمتر از ۱۵۰ هزار تومان نیست

یک نماینده مجلس با اشاره به قیمت میوه یا لوازم خانگی گفت: هزینه‌های زندگی به‌طور چشمگیر افزایش یافته اما از طرف دیگر، درآمدها به همان نسبت رشد نکرده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حسین صمصامی، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس، با انتقاد از شرایط اقتصادی و فشار هزینه‌ها بر خانوارها گفت: امروز در بازار میوه، کمتر از ۱۵۰ تا ۱۶۰ هزار تومان نمی‌توان میوه باکیفیت خریداری کرد؛ برخی میوه‌ها حتی به ۲۰۰ یا ۳۰۰ هزار تومان رسیده است. در چنین شرایطی خانوارهای فقیر و طبقه متوسط رو به پایین دیگر به راحتی نمی‌توانند حتی یک یخچال بخرند و هزینه‌های تعمیرات لوازم خانگی هم به شدت بالا رفته است.

در فیلمی که خانه اقتصاد منتشر کرده است، این نماینده مجلس می گوید: اگر یخچال یا وسیله‌ای در خانه دچار مشکل شود، خانوارها به سختی می‌توانند آن را تعمیر کنند. از یک طرف هزینه‌های زندگی به‌طور چشمگیر افزایش یافته اما از طرف دیگر، درآمدها به همان نسبت رشد نکرده است.

او ادامه داد: شاید مشاغل آزاد بتوانند خود را با بازار تطبیق دهند، اما کارمندان دولت با حقوق ثابت واقعاً در تأمین مخارج زندگی ناتوان شده‌اند و دخل‌وخرجشان به‌هم ریخته است.  

صمصامی همچنین تأکید کرد: حتی مشاغل آزاد هم از رکود آسیب دیده‌اند، زیرا هزینه‌های تولید و تأمین آنقدر افزایش یافته که گردش مالی لازم دیگر شکل نمی‌گیرد. در نتیجه منابع لازم برای رونق اقتصادی وجود ندارد و این مسئله معیشت مردم را بیش از پیش دشوار کرده است.

۲۹۲۱۱

کد خبر 2111010

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین