دبیرخانه شهر ملی گلیم عنبران نمین دایر می‌شود

مدیرکل میراث‌ فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل اعلام کرد: امسال ساختمان صنایع‌ دستی عنبران با کمک هنرمندان این رشته احیا و دبیرخانه شهر ملی گلیم نیز فعال می‌شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان اردبیل، جلیل جباری مدیرکل میراث‌ فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان گفت: صنایع‌ دستی شهر ملی گلیم عنبران در شهرستان نمین و هنرمندان آن نیاز به حمایت دارند و قرار است فعالیت هنرمندان صنایع‌ دستی به ویژه در شهرهای ملی صنایع‌ دستی تسهیل شود.

جباری افزود: از تمام فرصت ها و امکانات برای بهبود شرایط فعالیت صنعتگران استفاده می کنیم اما اگر هنرمندان صنایع‌ دستی فعال نباشند وجود ما در این حوزه بی معنی است.

 مدیرکل میراث‌ فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی استان ادامه داد: این اداره کل در حوزه آموزش و پژوهش به ویژه گلیم و نقوش آن برنامه‌هایی دارد که حفظ اصالت گلیم‌های تولیدی و تربیت نسل جدید هنرمندان دارای مهارت مورد توجه قرار گرفته است.

وی تاکید کرد: برگزاری نمایشگاه‌های مختلف به ویژه نمایشگاه ملی صنایع‌ دستی اردبیل برنامه‌ریزی شده است و از حضور صنعتگران عنبرانی استفاده خواهیم کرد تا گلیم این منطقه بیش از پیش معرفی شود.

دبیرخانه شهر ملی گلیم عنبران نمین دایر می‌شود

جباری ادامه داد: به منظور پیگیری مطالبات جامعه هنرمندان صنایع‌ دستی عنبران، باید یک تشکل حرفه‌ای در این شهر تشکیل شود و مسئولان آن به عنوان نمایندگان جامعه گلیم، امور مربوطه را پیگیری کنند.

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان اردبیل گفت: برای تحقق این برنامه ها با صنعتگران و تولیدکنندگان گلیم و همچنین امام جمعه عنبران دیدار و گفت و گو کرده ایم و کارها را با جدیت پیش می بریم.

گفتنی است، در دی ماه ۱۳۹۹ عنبران نمین به عنوان شهر ملی گلیم و اصلاندوز مغان به عنوان شهر ملی ورنی در استان اردبیل ثبت ملی شد و اردبیل از استان‌های برجسته در زمینه صنایع دستی در ایران محسوب می‌شود و در این استان ۳۰ هزار هنرمند در ۶۰ رشته صنایع دستی فعالیت می‌کنند.

چرم و ملیله اردبیل، معرق نمین، مرصع و معرق سنگ خلخال، گلیم عنبران، جاجیم بافی، قالی بافی، پالاز بافی، ورنی بافی، تراش شیشه، مسند بافی، سفالگری، چاقو سازی، قلم زنی و کاشی معرق از جمله صنایع دستی معروف استان اردبیل است.

کد خبر 2111037

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار