۰ نفر
۱۴ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۵
تست دوباره اوریه به تعویق افتاد

با توجه به مصدومیت سرژ اوریه، آزمایش مجدد هپاتیت از این بازیکن در دو، سه هفته آینده انجام خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ پس از جنجال پیش آمده درباره ابتلای سرژ اوریه به هپاتیت، کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در تاریخ 3 شهریورماه اعلام کرد این بازیکن باید حداکثر 10 روز دیگر معاینه پزشکی مجدد انجام دهد تا میزان بیماری‌ مشخص و درباره وضعیت سلامتی و صدور مجوز بازی‌اش تصمیم‌گیری شود.

به نقل از تسنیم، همزمان با این موضوع، اوریه از چند روز پیش در تمرینات پرسپولیس از ناحیه همسترینگ دچار مصدومیت شده و با وجود اینکه هنوز پاسخ نهایی MRI نیامده، اما حداقل 20 روز تا یک ماه نمی‌تواند تیمش را همراهی کند و باید دوران نقاهت خود را پشت سر بگذارد.

به همین دلیل و با توجه به اینکه اوریه برای بیماری هپاتیت خود همزمان تحت درمان است و دارو مصرف می‌کند، مسئولان پرسپولیس تصمیم گرفته‌اند فعلاً آزمایش مجدد هپاتیت گرفته نشود و این بازیکن مصرف داروهای خود را دنبال کند و در دو، سه هفته آینده آزمایش مجدد هپاتیت را انجام دهد.

257 251

کد خبر 2111408

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین