به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ ازبکها امروز با دو گل نسبتا جنجالی و در شرایطی که امروز تعداد بیشتری از هواداران را به عنوان حامی کنار خود داشتند، قرقیزستان ۱۰ نفره را تا دقیقه ۷۰ دو بر صفر شکست دادند و به نظر نمیرسد تغییری در روند مسابقه ایجاد بشود.
گل اول بازی توسط اکمل اوزوگووی روی یک حرکت مشکوک به آفساید و گل دوم نیز روی لحظهای که داور هند مدافع را تشخیص داد از روی نقطه پنالتی توسط الدور شومورودوف معروف به ثمر رسید.
ازبکها یک بار دیگر هم در نیمه دوم به گل رسید اما این گل به دلیل برخورد بازیکن مدافع و دروازهبان ازبک و قطع بازی از سوی گلر قرقیز با نظر داور برگردانده شد. ازبکستان در این مسابقه هم ترکیب خود را چندان نسبت به بازی قبلی تغییر نداد اما از شومورودوف و فیض اللهیف از ابتدا در ترکیب اصلی استفاده کرد. همچنین اوستون اورونوف گوش چپ پرسپولیس و بازیکن متمایز سفید پوشان میزبان از دقیقه ۷۰ وارد میدان شد تا قرقیزستان در دقایق پایانی بیشتر تحت فشار قرار بگیرد.
الدور شومودوروف با حضوری موثر دومین گل ازبکها را وارد دروازه قرقیزستان کرد.
تیمور کاپادزه، سرمربی ازبکستان که شایعه جابجایی او با یک مربی بزرگ با وجود حضور سفیدپوشان در جام جهانی شنیده میشود، انگیزه بسیاری برای قهرمانی در رقابتهای کافا را دارد.
قضاوت این مسابقه مثل سایر مسابقات انجام شده در کافا با حرف و حدیث همراه بود و به نظر در دقیقه ۷۵ یک خطای پنالتی مسلم روی کوجو مهاجم قرقیزها که مدافع ازبکستان زیر او را خالی کرد، گرفته نشد.
بعد از تعویضها، ازبکستان چهره هجومیتری به خود گرفت و روی حرکت اورونوف و یک سانتر شوموروف گل سوم را توسط ایگور سرگییف با ضربه سر وارد دروازه ازبکها کرد.
257 251
نظر شما