ایسنا نوشت:

رييس پليس اطلاعات و امنيت استان هرمزگان از تشديد اجراي طرح ارتقاء امنيت اجتماعي و دستگيري 26 تن از اراذل و اوباش و اخلالگر نظم عمومي در بندرعباس خبر داد.
سرهنگ احمد دادستاني در اين‌باره گفت: در راستاي طرح ارتقاء امنيت اجتماعي و برخورد با عاملان ناامني و اخلال در نظم عمومي، مأموران پليس امنيت عمومي استان با همكاري يگان ويژه استان، طرح جمع‌آوري و دستگيري اراذل و اوباش را در پنج محله از محلات بندرعباس اجرا كردند.

وي افزود : در اجراي اين طرح در بازرسي از 26 باب منزل و مخفي‌گاه متعلق به اراذل و اوباش و مزاحمان نواميس، 26 نفر از عوامل اخلال در نظم عمومي و اراذل و اوباش سابقه‌دار كه داراي سوابقي از قبيل شرب خمر، درگيري، ايجاد مزاحمت براي نواميس مردم، ايجاد رعب و وحشت و مشاركت در درگيري مسلحانه بودند، شناسايي و دستگير شدند.

رييس پليس امنيت عمومي هرمزگان خاطرنشان كرد: در بازرسي از منازل و مخفي‌گاه متهمان مقاديري موادمخدر از نوع شيشه و ترياك، دو دستگاه ترازوي توزين موادمخدر، تعدادي مشروبات الكلي و سلاح سرد از نوع چاقو، خنجر، شمشير و قمه كشف و يك دستگاه خودرو سواري متعلق به اخلالگران توقيف شد

وي با تأكيد بر جديت و قاطعيت پليس در اجراي طرح ارتقاء امنيت اجتماعي و طرح دستگيري اراذل و اوباش و اخلالگران نظم عمومي، از مشاركت و همكاري خوب مردمي با پليس در شناسايي جرائم و دستگيري مجرمان قدرداني كرد و از شهروندان خواست در صورت مشاهده و برخورد با هرگونه بي‌نظمي و اخلالگري توسط افراد معلوم‌الحال و همچنين خريد و فروش و توزيع موادمخدر، مشروبات الكلي و ديگر اقلام ممنوعه از طريق تلفن 110 به پليس اطلاع دهند تا نسبت به شناسايي جرم و دستگيري مجرمان و پاكسازي محلات اقدام شود.
 

301301

کد خبر 211191

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین