به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حسن لاسجردی، عضو شورای سردبیری خبرآنلاین، در گفتگویی در اتاق سردبیری خبرآنلاین درخصوص بیانیه اخیر جبهه اصلاحات ایران اظهار داشت: من اصلاً با تغییر در یکسری موارد نظام برای اینکه بتواند رو به جلو حرکت کند، مشکلی ندارم. ولی آیا وسط جنگ، ناترازی و تهدید خارجی توسط قدرتهای جهانی که یک روز به عنوان اسنپ بک و یک روز به عنوان بحثهای هستهای مطرح میشود، آیا امکان تغییر و تحول وجود دارد یا نه؟
وی در ادامه اظهار داشت: ما شرایط شکنندهای داریم که الان اگر وارد شکنندگی شویم آن فشار از بیرون تشدید خواهد شد، بنده مجددا تاکید میکنم که اصل خود تغییر را با زمان تغییر برابر نمیدانم ولی شما دارید هر دو را بهم متصل میکنید.
وی در پایان تاکید کرد: به تغییرات معتقدم اما معتقدم الان که شرایط شکنندهای داریم و درحال حاضر زمانی برای تغییر مناسب نیست.
متن کامل این گفتگو را اینجا ببینید.
۲۹۲۱۹
نظر شما