برگزاری نمایشگاه الکامپ مازندران در دی‌ماه 1404

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان مازندران، از برگزاری نهمین نمایشگاه الکامپ مازندران با شعار «مازندران هوشمند با تحول دیجیتال» در دی‌ماه سال 1404 خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین از مازندران، عباس رمدانی اظهار داشت: نمایشگاه الکامپ به عنوان بزرگ‌ترین رویداد حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات استان، فرصتی ارزشمند برای معرفی توانمندی‌های شرکت‌های فناور، استارتاپ‌ها و فعالان این حوزه فراهم می‌کند. هدف ما ایجاد بستری برای تعامل، تبادل دانش و توسعه همکاری‌های تجاری در عرصه فناوری است.»

رمدانی با تأکید بر اهمیت این رویداد افزود: «با توجه به رشد سریع فناوری و نیاز استان به توسعه زیرساخت‌های دیجیتال، برگزاری این نمایشگاه می‌تواند به شتاب‌بخشی به فرآیند تحول دیجیتال در مازندران کمک کند. همچنین تلاش داریم در این دوره، با حضور شرکت‌های ملی و استارتاپ‌های نوآور، نمایشگاه را به سطحی بالاتر ارتقا دهیم.»

نمایشگاه الکامپ مازندران در دی‌ماه ۱۴۰۴ برگزار خواهد شد و اطلاعات تکمیلی از جمله زمان دقیق، مکان برگزاری و نحوه ثبت‌نام متعاقباً اعلام می‌شود.

کد خبر 2113042

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار