ایرنا نوشت:

یک کارشناس ارشد تغذیه گفت: پیروی از یک تغذیه مناسب با مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین ها و مغزها از بروز بیماری دیابت 100 درصد پیشگیری می کند.

' علی میلانی ' افزود: خوردن مواد غذایی حاوی ویتامین ها، فیبرها، مغزها و املاح، سیستم بدن را در برابر بروز دیابت نوع دو ایمن می کند.

وی با اشاره به اینکه حدود 10 درصد جمعیت کشور مبتلا به دیابت هستند، اظهار داشت: مصرف فیبرهای محلول به میزان 25 گرم به ازای هر هزار کیلوکالری ضمن ایجاد احساس سیری، می تواند به کنترل قندخون کمک کند.

میلانی ادامه داد: یکی از انواع فیبرهای محلول پکتین است که در سیب، مرکبات مثل پرتقال، لیمو و گریپ فروت، توت فرنگی، هویج و غلات سبوس دار وجود دارد که در بروز دیابت موثر است.

وی با اشاره به اینکه باید قبل از صرف غذا از سالاد یا موادغذایی کم کالری مانند کاهو، کرفس، ژله بدون قند و سوپ های ساده و کم کالری استفاده شود، ادامه داد: افراد باید از مصرف آب میوه در صبح و به صورت ناشتا خودداری کرده و به جای آن در طول روز از میوه تازه استفاده کنند.

این کارشناس ارشد تغذیه، استفاده از نوشیدنی ها و دسرهای بدون قند و آرد گندم را به افراد توصیه کرد و گفت: از مصرف روغن ماهی و چربی خودداری کنید زیرا باعث افزایش قند خون می شود.

بر اساس آمارهای موجود، حدود پنج میلیون نفر در کشور دیابت دارند که حدود نیمی از آنها از بیماری خود بی خبر هستند.
 

301 / 234

کد خبر 211352

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =