۲ کشتی‌گیر ایرانی با پیراهن قطر در جهانی کرواسی

۲ فرنگی‌کار ایرانی در ترکیب تیم ملی کشتی فرنگی قطر با هدایت ملک‌محمد بویری در رقابت‌های جهانی زاگرب روی تشک خواهند رفت.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دو کشتی‌گیر ایرانی در ترکیب تیم ملی کشتی فرنگی قطر در رقابت‌های جهانی ۲۰۲۵ کرواسی حضور خواهند داشت. عارف محمدی در وزن ۶۳ کیلوگرم و شاهین بداغی در وزن ۸۲ کیلوگرم به روی تشک خواهند رفت.

هدایت تیم ملی کشتی فرنگی قطر در این رقابت‌ها بر عهده ملک‌محمد بویری، مربی ایرانی و اهل ایذه خوزستان است و این تیم با ترکیبی متشکل از کشتی‌گیران ایرانی و قطری در رقابت‌های جهانی زاگرب به میدان خواهد رفت.

اعضای تیم ملی کشتی فرنگی قطر این روزها تمرینات نهایی خود را در کشور ارمنستان پشت سر می‌گذارند و پس از پایان این اردو، راهی زاگرب خواهند شد تا در رقابت‌های کشتی فرنگی بزرگسالان قهرمانی جهان که روزهای ۲۷ تا ۳۰ شهریورماه در شهر زاگرب کرواسی برگزار می‌شود، به میدان بروند.

251256

کد خبر 2113789

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین