ایسنا نوشت:

خانواده شوهر عروس کم سن و سال افغان که سال گذشته عروس‌شان را به دلایل غیراخلاقی مورد ضرب و شتم و شکنجه قرار داده بودند، به جرم نقض حقوق بشر و شکنجه به 10 سال حبس محکوم شدند.

ماجرای شکنجه سحرگل 15 ساله توسط خانواده شوهرش در اواخر دسامبر سال گذشته به شدت مورد توجه و انتقاد رسانه‌ها و مدافعان حقوق بشری قرار گرفت. گفته می‌شود خانواده شوهر او را به منظور اجبار برای خودفروشی، وی را مدت 6 ماه در زیر زمین خانه‌شان حبس کرده و به طرق مختلف و بسیار ددمنشانه مورد شکنجه قرار داده بودند. آنها ناخن‌های وی را کشیده و انگشتانش را شکسته و همچنین به وسیله آهن داغ او شکنجه کرده بودند. وی پس از تحمل این شکنجه‌ها در نهایت پس از اینکه دایی‌اش ماجرا را به پلیس گزارش می‌دهد، توسط نیروهای پلیس نجات می‌یابد.

روز گذشته قاضی دادگاه رسیدگی به پرونده سحرگل، پدر، مادر و خواهرشوهر وی را هر یک به 10 سال حبس محکوم کرد. همچنین دادگاه شوهر و برادر شوهر سحرگل را نیز به دلیل مطلع بودن از ماجرا مجرم شناخت و اعلام کرد که به محض دستگیری این دو نفر، حکم ‌آنها نیز تعیین خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، سحرگل با حمایت سازمان «زنان برای زنان افغان»، که یک سازمان مدافع حقوق زنان در افغانستان است، شکایتی علیه خانواده همسرش مطرح کرد که در آن خواستار اشد مجازات برای متهمان پرونده شده بود. اگر چه به گفته رئیس این گروه، رای دادگاه برای آنها قانع کننده نبوده است. براساس قوانین افغانستان،‌سن قانونی ازدواج برای مردم این کشور 16 سال است، در حالی که آژانس زنان سازمان ملل تخمین زده است که در حدود نیمی از دختران افغان در سنین زیر 15 سال مجبور به ازدواج می‌شوند. بر اساس این گزارش، سحرگل زمانی که توسط پلیس در زیر زمین خانه پیدا شده مدت 7 ماه بود که ازدواج کرده بود و تاکنون به دلیل آسیب‌های فراوانی که در اثر این شکنجه‌ها دیده تحت مداوای پزشکی است.

45282

کد خبر 211583

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • حامد IR ۱۶:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۷
    34 0
    وای اینا دیگه چه حیوونایی بودن
  • انسان DE ۱۷:۴۳ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۷
    34 1
    واقعا اینها بوئی از انسانیت نبردند باید به اشد مجازات برسند .
  • مریم IR ۲۲:۲۷ - ۱۳۹۱/۰۲/۱۷
    13 1
    خاک برسرمردبی غیرت وپدراحمق این زن بیچاره.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین