ورود نظارتی دیوان محاسبات خراسان شمالی به مدارس

مدیرکل دیوان محاسبات خراسان شمالی از بازدید حسابرسان این دیوان از مدارس استان پیش از آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: هدف از این اقدام بررسی وضعیت آموزشی، تجهیزات، رعایت قانون شهریه و پیشرفت پروژه‌های عمرانی است.

کریم اسماعیل‌پور در حاشیه بازدید از مدارس شهری و روستایی بجنورد اظهار کرد: تیم‌های کارشناسی دیوان محاسبات با ارزیابی فضای آموزشی، کارگاه‌ها، آزمایشگاه‌ها، کتابخانه‌ها و تجهیزات کمک‌آموزشی، کمبودها و نیازهای فوری مدارس را شناسایی کردند.

وی با تأکید بر رعایت دقیق قانون شهریه گفت: هرگونه دریافت وجه مازاد در مدارس دولتی تخلف محسوب می‌شود و در موارد مشاهده شده، دستور بازگرداندن وجوه به اولیا صادر شده است.

مدیرکل دیوان محاسبات استان همچنین به وضعیت پروژه‌های عمرانی مدارس اشاره کرد و افزود: اعتبارات باید به‌طور کامل و به‌موقع هزینه شود و پروژه‌های با پیشرفت ضعیف تحت پیگیری ویژه قرار دارند تا از اتلاف منابع جلوگیری شود.

اسماعیل‌پور تصریح کرد: در کنار وظایف نظارتی، بخشی از تجهیزات و نوسازی مدرسه غدیر بجنورد با همکاری خیرین تأمین شد که شامل رنگ‌آمیزی و ۱۵ بسته لوازم تحریر کمک‌آموزشی است و از مهرماه در اختیار بیش از ۱۵۰ دانش‌آموز قرار خواهد گرفت.

به گزارش روابط عمومی دیوان محاسبات استان، وی خاطرنشان کرد: مأموریت دیوان محاسبات تنها گزارشگری نیست و این دیوان با نگاه مسئولانه اجتماعی در کنار سایر دستگاه‌ها تلاش می‌کند شرایط آموزشی مناطق کم‌برخوردار بهبود یابد.

کد خبر 2116252

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار