۰ نفر
۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۰۸:۲۰

نخستین هفته فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در کویت ، با اجرای مراسمی ویژه در مرکز فرهنگی دسمه گشایش یافت.

 این مراسم با حضور پرشمار مسئولان فرهنگی ، اهالی فرهنگ و هنر ایران وکویت و جمعی از سفیران وشخصیت های سیاسی خارجی مقیم کویت برگزار شد.
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی کشورمان به همراه دبیرکل شورای ملی فرهنگ وهنر وادب و جمعی از نمایندگان مجلس ملی کویت از جمله حاضران در این مراسم بودند. رئیس سازمان فرهنگ وارتباطات اسلامی دراین مراسم با اشاره به اهمیت گسترش روابط فرهنگی با کشورهای اسلامی و بویژه همسایه در روابط خارجی جمهوری اسلامی ایران گفت: روابط میان ایران و کویت روابطی تاریخی و گسترده وهمواره بر پایه احترام متقابل استوار بوده است.
آقای خرمشاد افزود: مشترکات گسترده دینی ، فرهنگی و تاریخی بستر مناسبی برای همکاری همه جانبه بین دو کشوربوجودآورده است وامیدواریم با برگزاری هفته فرهنگی جمهوری اسلامی ایران وتداوم چنین برنامه هایی بین دو کشورشاهد افزایش روزافزون این همکاری ها باشیم. دبیرکل شورای ملی فرهنگ وهنرو ادب کویت نیز در این مراسم بااشاره به نقش ارزشمندایران در روابط بین المللی کویت گفت : ما برای روابط با برادران ایرانی خود همواره احترام جدی قائلیم.
آقای علی یوحه افزود: فرهنگ و هنر ایرانی همواره مورد احترام جهانیان بوده و هست و ما بسیار خوشحال هستیم که فرصت مناسبی برای نمایش آثار فرهنگی وهنری ایران و همچنین تعامل بین هنرمندان دو کشورفراهم شده است.
هفته فرهنگی جمهوری اسلامی ایران با نمایش گوشه های از ورزش باستانی وپهلوانی ، صنایع دستی ، هنرهای تجسمی ، قالیبافی و موسیقی تا 22 اردیبهشت در موزه هنرهای نوین کویت ادامه دارد.
301301

کد خبر 211778

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =