اوکراین: ۳ بالگرد و یک رادار روسیه را با پهپاد از بین بردیم

سرویس اطلاعاتی ارتش اوکراین با انتشار ویدیویی ادعا کرده در حملات با پهپادهای انتحاری سه فروند بالگرد نظامی از مدل Mi-۸ و یک ایستگاه راداری روسیه را از بین برده‌اند.

به گزارش خبرآنلاین، سرویس اطلاعاتی ارتش اوکراین (HUR) در یک بیانیه که در کانال تلگرامی خود منتشر کرد نوشت: «ناوگان هوایی مهاجمان روس در منطقه موقتا اشغال شده کریمه بار دیگر در نتیجه عملیات‌های رزمی موفق متحمل خسارت شد.»

به گزارش ایسنا، بالگردهای روسی Mi-۸  بالگردهای رده متوسطی هستند که ارتش روسیه عمدتا از آنها برای مقاصد ترابری، شناسایی و پشتیبانی رزمی استفاده می‌کند و قابلیت نقل و انتقال سربازان و تجهیزات و یا مجهز شدن به تیربارها را دارند.

وبسایت اوکراینی «کی‌یف ایندیپندنت»‌ نوشت ایستگاه راداری که در این عملیات منهدم شد دارای یک رادار متحرک هشدار اولیه از نوع Nebo-U بوده که می‌تواند هواپیماهای رادارگریز و موشک‌های کروز شلیک شده از مسافت‌های طولانی را شناسایی کند.

این نهاد اطلاعاتی اوکراینی موقعیت دقیق این حمله را مشخص نکرد.

در جریان جنگ اوکراین شبه جزیره کریمه نیز چند بار هدف عملیات‌های اوکراین برای هدف قرار دادن زیرساخت‌های روسیه قرار گرفته است.

310310

کد خبر 2118486

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین