دادستان تهران: کافه‌های متخلف هم تعطیل می‌شوند هم صاحبان‌شان بازداشت

در پی تکرار تخلف توسط برخی کافه‌ها، دادستان تهران اعلام کرد متصدیان این واحدها «اول بازداشت و سپس واحد صنفی تعطیل خواهد شد.» این تصمیم در پاسخ به مطالبات مردمی برای مقابله با هنجارشکنی و پس از تعطیلی چندین کافه به دلیل عرضه مشروبات الکلی و برگزاری پارتی‌های مختلط اتخاذ شده است.

به گزارش خبرآنلاین، موج پلمب و تعطیلی کافه‌های متخلف در پایتخت در حالی ادامه دارد که طی روزهای اخیر چند واحد صنفی به دلیل عرضه مشروبات الکلی و برگزاری پارتی‌های مختلط برای همیشه تعطیل و متصدیان آنها بازداشت شده‌اند.

در تازه‌ترین اقدام، کافه «بارون» به دلیل عرضه مشروبات الکلی و ایجاد محیطی ناسالم پلمب و متصدی آن به مقام قضایی معرفی شد. پیش‌تر نیز کافه‌رستوران «کاریز» در بوستان نهج‌البلاغه به دلیل تخلفات گسترده از جمله سرو مشروبات الکلی، برهنگی و برگزاری پارتی مختلط برای همیشه تعطیل شد و دو کافه «بانی‌چو» و «سوئیت لانژ» نیز به علت تخلفات عمده پلمب شدند.

علی صالحی، دادستان تهران، در نشست ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ با حضور نمایندگان اتحادیه‌های کافی شاپ‌ها، رستوران‌ها و نیروی انتظامی هشدار داد: «در صورت بروز هرگونه تخلف هنجارشکنانه، ابتدا متصدی واحد بازداشت خواهد شد و سپس واحد صنفی تحت پیگرد قانونی قرار می‌گیرد.»در همین حال، علی زعفری، نایب‌رئیس اتحادیه کافه‌شاپ‌های تهران، نیز در واکنش به حواشی اخیر گفت: «اخیراً پدیده‌ای نوظهور در حال شکل‌گیری است که هیچ سنخیتی با فضای کافه ندارد. رقص، آواز و مهمانی‌های پرزرق‌وبرق در شأن محیط کافه نیست. کافه باید همان محیط آرامش و نوشیدن قهوه باقی بماند.»

۴۷۴۷

کد خبر 2118878

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین