به گزارش خبرآنلاین،جینجرول، یک ترکیب زیست فعال در زنجبیل، به حرکت مؤثرتر غذا از معده و عبور آن از سیستم گوارشی کمک می کند. در نتیجه، احتمال کمتری وجود دارد که غذا به مدت طولانی در روده بماند و مشکلاتی ایجاد کند.
عصرایران در خبری نوشت:مصرف زنجبیل همچنین به کاهش تخمیر در روده، یبوست و سایر عواملی که در نفخ شکم و گاز روده نقش دارند، کمک می کند.
کاهش حالت تهوع و استفراغ
زنجبیل می تواند به تسکین ناراحتی معده، و همچنین حالت تهوع و استفراغ مرتبط با شیمی درمانی، بیماری حرکت و بارداری کمک کند.
مصرف آن به میزان معمول در دوران بارداری عموماً بی خطر است. اما زنجبیل دارای اثر ضد انعقادی (رقیق کنندگی خون) است، از این رو بهتر است قبل از افزودن روزانه زنجبیل به رژیم غذایی خود در دوران بارداری، با پزشک مشورت کنید.
کاهش التهاب
زنجبیل حاوی ترکیباتی مانند ۶-شوگاول، زینجرون و ۸-شوگاول است که ممکن است به مهار پاسخ التهابی مرتبط با آرتریت روماتوئید، پسوریازیس (یک بیماری خودایمنی پوستی) و سایر بیماری های التهابی کمک کند. همچنین ممکن است به کنترل التهاب مرتبط با کولیت اولسراتیو، بیماری کرون و لوپوس کمک کند.
کاهش درد
زنجبیل ممکن است به اندازه داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی مانند ادویل/موترین (ایبوپروفن) برای دردهای قاعدگی مؤثر باشد.
مطالعات دقیق تری لازم است، اما برخی تحقیقات نشان می دهند که مصرف زنجبیل ممکن است به تسکین درد ناشی از سندرم پیش از قاعدگی، میگرن، استئوآرتریت زانو و درد عضلانی پس از ورزش نیز کمک کند.
کنترل وزن
تحقیقات بیشتری مورد نیاز است، اما یک بررسی سیستماتیک نشان داد که زنجبیل ممکن است از طریق مکانیسم های مختلفی به کاهش وزن کمک کند. این مکانیسم ها شامل مهار جذب چربی روده، تغییر فرآیند ذخیره چربی بدن و کنترل اشتها می شوند.
پیشگیری از بیماری های مزمن
تحقیقات نشان می دهند که مصرف ۲ تا ۴ گرم زنجبیل در روز ممکن است به کاهش خطر ابتلا به برخی بیماری های مزمن مانند فشار خون بالا و بیماری عروق کرونر قلب کمک کند.
سایر مطالعات نشان می دهند که زنجبیل ممکن است:
- به محافظت در برابر برخی از انواع سرطان کمک کند
- بیماری های قلبی عروقی را بهبود بخشد
- به پیشگیری یا مدیریت دیابت کمک کند
۲۲۳۲۱۷
نظر شما