به گزارش خبرآنلاین به نقل از ستاد برگزاری کنگره، عطاءالله رفیعی آناتی دبیر علمی نخستین کنگره بینالمللی علوم انسانی - اسلامی در نشست رسانهای این کنگره که برگزار شد، اظهار داشت: یکی از مهمترین رسالت علمی کنگره جریانسازی علمی است که این وظیفه بدون همراهی اصحاب رسانه ممکنپذیر نیست.
وی گفت: بر اساس مبانی و رویکردها کاری بدیعی در مقایسه با کنگره و همایشهای علمی انجام گرفته است که آن این است که از همان آغاز، همایش به 9 محور علمی تقسیمبندی شدهاند و هر یک از این محورها به مراکز علمی برگزارکننده واگذار شده است.
رفیعی ادامه داد: محور فلسفه و روششناسی علوم انسانی - اسلامی، نقد علوم انسانی متعارف و متداول، رویکرد رایج به علوم انسانی اسلامی، جمعبندی تضارب در قالب کمیسیون خاص، نظریات مطرح در قلمرو علوم انسانی - اسلامی و کاربردی سازی علوم انسانی اسلامی از جمله محورهای این کنگره بینالمللی است.
وی ادامه داد: آسیبشناسی علوم انسانی - اسلامی، دانشگاه مطلوب علوم انسانی اسلامی، علوم انسانی و پیشرفت اسلامی و طبقهبندی علوم انسانی و اسلامی از دیگر محورهای برگزاری نخستین کنگره بینالمللی علوم انسانی - اسلامی است.
دبیر نخستین کنگره بینالمللی علوم انسانی - اسلامی گفت: 635 چکیده مقاله و 400 مقاله در حال حاضر به دبیرخانه کنگره ارسال شده و حداقل 100 مقاله با داوری متعدد مورد تایید داوران قرار گرفته است.
وی گفت: حداقل 25 نفر مهمان خارجی از کشورهای آمریکا، انگلستان، کانادا، هند، مالزی، اندونزی، ترکیه، لبنان و تانزانیا در این کنگره حضور خواهند داشت و 10 مقاله نیز ارائه میکنند.
رفیعی ادامه داد: این کنگره در قالب 3 نشست برگزار خواهد شد که مهمترین نشست آن 31 اردیبهشت در مرکز همایشهای بینالمللی صدا و سیما برگزار خواهد شد و 30 اردیبهشت پیشنشستی با حضور میهمانان خارجی و برگزیدگان علوم انسانی - اسلامی برگزار میشود و همچنین دوم خرداد نشستی به میزبانی موسسه آموزش و پژوهشی امام خمینی(ره) به زبان انگلیس برگزار میشود.
/6262
نظر شما