به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سخنگوی صنعت آب با حضور در کافه خبر خبرآنلاین تاکید کرد: بخش زیادی از تولیدات محصولات کشاورزی در ایران را ترهبار تشکیل میدهد ، به نوعی 40 درصد از این تولیدات را ترهبار تشکیل میدهد که هیچ ربطی به امنیت غذایی ندارد.
وی گفت: ضریب خودکفایی ما در حوزهی ترهبار 150 درصد است، چرا باید با این وضعیت آبی پنجاه درصد ترهبار بیشتر تولید کنیم؟ در بخش میوه ضریب تولید 125 درصد است. همین دریاچه ارومیه که سیبش مشهور است یا حوزهی زاینده رود با هلو و بادام و ... مشهور است با کمابی در حال تولید میوه هستند.
به گفتهی وی ضایعات محصولات کشاورزی از مزرعه تا سفره سی درصد است.
223223
نظر شما