تاکید هامان هاشمی بر راه‌اندازی و تجهیز مرز اینچه‌برون به عنوان فرصت طلایی کشور در دیدار با سخنگوی دولت

در دیداری که روز یکشنبه ٠٦ مهرماه برگزار شد، سید هامان هاشمی، نایب‌رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی ایران، با فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت ایران، بر لزوم راه‌اندازی کامل و تجهیز مرز اینچه‌برون تأکید کرد.

به گزارش خبرآنلاین بنا بر اعلام طرفین، این مرز می‌تواند به کریدور راهبردی برای کشور تبدیل شود و محدودیت‌های ناشی از تحریم‌ها را با اتکا به ارتباط با کشورهای حوزه اوراسیا کاهش دهد.

هامان هاشمی در این دیدار با اشاره به موقعیت جغرافیایی مرز اینچه‌برون و دسترسی به ترکمنستان و کشورهای همسایه، گفت: مرز اینچه‌برون، اگر به‌صورت کامل فعال و زیرساخت‌های آن تجهیز شود، می‌تواند طلایه‌دار تجارت منطقه‌ای شود و امکان گذر از تحریم‌ها را فراهم آورد.

وی همچنین خواستار تسهیل مقررات گمرکی، رفع موانع بانکی و تسریع در زیرساخت‌های حمل‌ونقل و لجستیک در این مرز شد.

کد خبر 2121515

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار