سپاهان اصفهان در چارچوب دومین هفته از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا 2 سهشنبه شب باید از تیم فوتبال موهون باگان هند پذیرایی کند، اما برگزاری این دیدار در هالی از ابهام قرار دارد. پس از اینکه حریف هندی اعلام کرد نمیخواهد به ایران بیاید و خواستار برگزاری این دیدار در کشوری ثالث شد، کنفدراسیون فوتبال آسیا مجبور به واکنش شد و AFC خیلی صریح و شفاف اعلام کرد که موهون باگان چارهای جز سفر به اصفهان و بازی با سپاهان در ورزشگاه نقش جهان ندارد.
طبق پروتکلهای بینالمللی، سپاهانیها ویزای تمام اعضای تیم هندی را صادر کردند و قرار بود که دو سه نفر هم ویزای فرودگاهی دریافت کنند، اما هندیها شب گذشته بیانیهای صادر و بار دیگر تأکید بر عدم سفر به ایران و پیگیری این موضوع از دادگاه CAS کردند. تا بعدازظهر امروز (یکشنبه) که قرار بود این تیم به اصفهان سفر کند، خبری از حضور هندیها نشد تا بیشتر از گذشته خبر لغو این دیدار قوت بگیرد.
با همه این شرایط، طبق روال همیشگی کنفدراسیون فوتبال آسیا اسامی تیم داوری این دیدار را امروز اعلام کرده است، همچنین ناظر امنیتی AFC با حضور در ورزشگاه نقش جهان آمادگی این ورزشگاه را برای برگزاری دیدار سپاهان و موهون باگان تأیید کرد تا به نوعی مهر باطلی بر شایعات و حواشی که تیم هندی در چند روز گذشته به وجود آورده بود، زده شود.
ناظر برگزاری این دیدار هم قرار است فردا به اصفهان سفر کند تا درباره آخرین شرایط برگزاری یا عدم برگزاری این دیدار اظهارنظر کند.
نظر شما