اولیانوف: روسیه ادعای ۳ کشور اروپایی درباره اسنپ بک را باطل و بی‌اثر می‌داند

«میخائیل اولیانوف» سفیر و نماینده دائم روسیه نزد سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین تاکید کرد که مکانیسم پس‌گشت (اسنپ‌بک) برای بازگرداندن تحریم ها علیه ایران باطل و بی‌اثر است.

به گزارش خبرآنلاین، اولیانوف بامداد دوشنبه در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: فرانسه، آلمان و انگلیس ادعا می‌کنند که اسنپ‌بک با موفقیت انجام شد. اما روند مربوط به آن توسط این سه کشور اروپایی نقض شد. بنابراین، روسیه همه دلایل را برای اینکه عقیده داشته باشد اسنپ‌بک باطل و بی‌اثر است، دارد.

بنا بر گزارش ایرنا، شش قطعنامه پیشین شورای امنیت علیه ایران که در گذشته لغو شده بودند، از بامداد یکشنبه، ششم مهرماه ۱۴۰۴، بار دیگر فعال شدند. این اقدام با سوءاستفاده تروئیکای اروپایی از سازوکار حل‌ و فصل اختلاف در توافق هسته‌ای ایران و ۱+۵ صورت گرفت.

۳۱۵ ۳۱۵

کد خبر 2121792

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین