امضای تفاهم‌نامه گردشگری مقاومت بین شهرداری‌های کرمان دزفول و یزد

همزمان با سالگرد شهادت سید مقاومت، «سیدحسن نصرالله»، طی آیینی تفاهم‌نامه گردشگری مقاومت بین شهرداری‌های کرمان، دزفول و یزد امضا شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ محسن تویسرکانی شهردار کرمان، در مراسم امضای تفاهم‌نامه گردشگری مقاومت بین شهرداری‌های کرمان، دزفول و یزد که با حضور شهرداران یزد، دزفول و اعضای شورای اسلامی شهر یزد در جوار مزار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار شد، یاد و خاطره شهدای گلزار شهدای کرمان و شهدای مقدس را گرامی داشت و گفت : ما کرمانی‌ها شاهد صحنه‌هایی از حضور حاج قاسم در این گلزار شهدا بودیم و می‌دیدیم که ایشان چگونه با همرزم‌های خود، نجوا می‌کرد.

وی، امضای تفاهم‌نامه سه‌جانبه را بین شهرداری کرمان به‌عنوان پایتخت جهانی مقاومت اسلامی با شهرهای دزفول و یزد، یک اتفاق مهم دانست.

تویسرکانی، با اشاره به اینکه روزانه بالای ۲۰۰۰ زائز از سراسر کشور و زائرانی از هفتاد کشور جهان، با ادیان مختلف در گلزار شهدا حضور دارند، افزود: گلزار شهدا در استان کرمان، یک مکان منحصربه‌فرد است و باید به آن توجه ویژه شود.

وی، دزفول را نیز شهر مقاومت در دوران دفاع مقدس معرفی کرد و یادآور شد: به گفته شهردار این شهر، دزفول بیشترین شهید دانش‌آموزی را دارد و تعداد بسیاری از زنان شهید پاکدامن را در خود جای داده است.

شهردار کرمان، یزد را نیز شهر قنات، قنوت و قناعت معرفی کرد و افزود: امیدواریم مثلث گردشگری مقاومت، بین این سه شهر ایجاد و موانع پیش‌روی زائران برطرف و بخشی از دغدغه‌های خانواده‌ها برای زیارت کاهش یابد.

وی، با بیان اینکه اقداماتی با اهداف یادشده آغاز شده، ادامه داد: امیدواریم کاری کنیم که از سایر شهرهای کشور به این چرخه همکاری ارزشمند بپیوندند، که نتایج مثبت آن به زائران مناطق عملیاتی در شهرهای دزفول و زائران حوزه مقاومت در کرمان می‌رسد.

تویسرکانی، انعقاد این تفاهم‌نامه را در سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله به فال نیک گرفت و افزود: امروز نسل جدید نیاز دارد با فرهنگ مقاومت آشنا شود و رسیدن به این هدف، با انجام اینگونه اقدامات خوب، شدنی است.

وی گلزار شهدا را از مکان‌های زنده شهر کرمان معرفی و خاطرنشان کرد: به مناسبت شهادت حاج‌قاسم سلیمانی، پنج‌شنبه‌شب‌ها و بامداد هر جمعه، برنامه‌ای با عنوان «به‌وقت شهادت» با حضور زائران داریم و این برنامه با این هدف طراحی شده که خاطره ایام شهادت سردار در آن روزها را زنده نگه دارد و حال و هوای شهادت سردار دل‌ها را تداعی کند.  

در ادامه این برنامه، جانشین فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان، ضمن اشاره به هفته دفاع مقدس، یاد شهدای مقاومت به‌ویژه سردار شهید حاج‌قاسم سلیمانی و سیدحسن نصرالله را گرامی داشت و گفت: هم‌اکنون شاهد برگزاری اولین سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله هستیم و اعتقاد داریم این فرد کسی بود که در مکتب امام(ره) رشد یافت و به این دلیل در جامعه بسیار تاثیرگذار بود.

سردار ناصر بهروز، به شهادت شهید رشید و برکات حضور او در دوران دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: این افراد در مکتب امام خمینی(ره) درس آموختند و افراد موثری بودند.

وی، با بیان اینکه دین اسلام دلیلی قوی برای مشارکت مردم و به‌ویژه جوانان در دوران دفاع مقدس بوده است، افزود: عامل حرکت برای دفاع مقدس، دین و عشق به مکتب امام‌حسین(ع) بود.

بهروز، با بیان اینکه با انگیزه‌های دینی می‌توانیم بر دشمن پیروز شویم، بیان کرد: دین، یک گنجینه‌ تمام‌نشدنی است و دستاورد آن تربیت انسان‌های وارسته است.

وی با بیان اینکه فرهنگ ما، دین ماست که در دوران مقدس خود را نشان داده است، ادامه داد: به گفته امام(ره) مسئله دشمن دین و گرفتن دین از مردم است.

جانشین فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان، کرمان را دارای تاریخی پرافتخار معرفی کرد و ادامه داد: ده اثر جهانی و حدود ۷۰۰ جاذبه گردشگری در شهر کرمان وجود دارد و وجود مزار شهید حاج‌قاسم سلیمانی نیز، از جمله سرمایه‌های پربرکت این شهر است.

وی، با بیان اینکه ۷۰ تا ۸۰هزار نفر دانش‌آموز در سال گذشته از گلزار شهدای کرمان دیدار کردند، ادامه داد: این تفاهم‌نامه حضور گردشگران را بیش از پیش افزون می‌کند که امیدورایم در کنار آن فرهنگ مهمان‌نوازی کرمانی‌ها به خوبی معرفی شود.

در ادامه ابوالقاسم محی‌الدینی، شهردار شهر یزد، امضای تفاهم‌نامه سه‌جانبه بین سه شهر مقاومت را اقدامی تاریخی در راستای ترویج ادبیات گفتمان مقاومت برشمرد.

همچنین شهردار شهر دزفول، برای فراهم‌آوردن مقدمات این کار، گفت: امیدورایم در گام‌های بعدی ما میزبان باشیم و در کنار آماده‌کردن دستورالعمل اجرایی گردشگری مقاومت، وارد فاز اجرایی شویم.

محمدعتاب اهوازی، بر تبیین و ترویج فرهنگ مقاومت تاکید و نکته شاخص گردشگری مقاومت را مشارکت مردم دانست و افزود: موضوع باید مردمی باشد و این دستورالعمل در سبد خانوار مردم قرار گیرد.

در ادامه این آیین سردار محمدرضا حسنی‌سعدی، مدیر گلزار شهدای کرمان، این گلزار را از جاذبه‌های گردشگری برشمرد و گفت: وقتی زائرانی از کشورهای مختلف دنیا، به این مکان می‌آیند که مرقد سردار سلیمانی را زیارت و به این شهید بزرگوار ادای احترام کنند، پس وظیفه مسئولان است که به این مکان، به‌صورت ویژه توجه کننند.

لازم به ذکر است، در این آیین که با اجرای برنامه‌های فرهنگی مقاومت همراه بود از سوی شهردار شهر دزفول تمثالی از «شهید سرلشکر غلامعلی رشید» به شهردار کرمان اعطا شد.

48

کد خبر 2122029

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار