حکم شستن لباس نجس با ماشین لباسشویی طبق نظر رهبر انقلاب

آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب به استفتائی درباره چگونگی پاک شدن لباس نجس با ماشین لباسشویی پاسخ داد.

 به گزارش پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ، اگر لباس نجس با لباس پاک در ماشین لباسشویی با هم شسته شوند، چه حکمی دارد؟ این سؤال یکی از مقلدان از دفتر آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب است.

پاسخ این سؤال بر اساس نظر آیت‌الله خامنه‌ای به این شرح است: لباسشویی‌ها متفاوت است. ولی به طور کلی، در تطهیر با ماشین لباسشویی، اگر پس از برطرف شدن عین نجاست، لباس یکبار با آب متصل به کر شسته شود و نیز اگر داخل ماشین لباسشویی قبل از قرار دادن لباس پاک باشد و دو بار با آب قلیل شسته و به طور معمول آب آن گرفته شود، لباس پاک می‌شود.
پیش از این هم رهبر معظم انقلاب در پاسخ به سؤالی مبنی بر بعد از شستن لباس نجس با ماشین لباسشویی اثر نجاست آن هنوز باقی است. کف‌های باقیمانده و لباس‌های دیگر آیا هنوز نجس است؟ فرمودند که «اگر آنچه به جا مانده از نجاست، صرف رنگ بوده و جرم نداشته باشد، هر چند که بعد شستشو از بین برود لکه‌های مذکور نجس نیست و همه موارد ذکر شده پاک شده است، اما اگر عین نجس باقی مانده همه موارد مذکور نجس است. ضمناً باید از وسواس و دقت‌های بیش از حد معمول اجتناب کنید.
نکته درباره چگونگی پاک شدن خود ماشین لباسشویی این است که اگر بعد از زوال عین نجاست، آب متصل به لوله در داخل ماشین لباسشویی البته با رعایت تعدد در شستن لباس با آب قلیل، به لباس‌ها و همه قسمت‌‏های داخل ماشین برسد و از آن جدا و خارج شود، محکوم به طهارت است.

کد خبر 2122735

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین