نماینده منتخب آمل گفت: نمایندگان منتخب مجلس نهم ترجیح دادند تا با تمام توان از آقای لاریجانی که بهترین مدیریت را در مجلس هشتم داشته است، حمایت کنند.

عزت‌الله یوسفیان ملا عضو فراکسیون رهروان ولایت مجلس نهم در گفت‌وگو با خبرآنلاین، در واکنش به برخی اظهارات درباره تشکیل این فراکسیون گفت: اکثریت کسانی که در این مقطع ترجیح دادند در قالب این فراکسیون وارد فعالیت سیاسی شوند، همان اصولگرایان مجلس هفتم و هشتم هستند و انشعابی در جمع اصولگرایان حاصل نشده است.
وی افزود: اگر انشقاقی هم رخ داده است، خود آقایان پیش از این آن را پدید آورده‌اند و این اقدام بازتاب رفتار کسانی است که فقط دم از وحدت می‌زنند و در عمل به آن پایبند نیستند. کسانی که تشکیل این فراکسیون جدید از سوی ما را نکوهش می کنند، همان هایی هستند که فراکسیون انقلاب اسلامی را در مجلس هشتم پایه گذاری کردند.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا تشکیل فراکسیون رهروان ولایت به این معنی است که فراکسیون اصولگرایان منحل شده است؟، گفت: فراکسیون اصولگرایان با توجه به اینکه 196 نفر از نمایندگان آن تغییر کرده اند، نیاز به تغییر داشت. نمایندگان منتخب مجلس نهم هم ترجیح دادند تا با تمام توان از آقای لاریجانی که بهترین مدیریت را در مجلس هشتم داشته است، حمایت کنند. آن هم در شرایطی که در مورد مدیریت ایشان سیاه‌نمایی می‌شود و ایشان مظلوم واقع شده است.
عضو فراکسیون رهروان ولایت با بیان اینکه این فراکسیون به کسی در زمینه تعیین ریاست مجلس تکلیف نمی‌کند و فضای آزادی دارد، گفت: هر نماینده براساس تشخیص خود عمل می‌کند نه اینکه آقایانی از بیرون مجلس اعلام کنند که فلانی رئیس مجلس شود. این امر به آن آقایان ارتباطی ندارد و حتی حق اظهارنظر هم ندارند.
وی گفت: نماینده مجلس بین خود و خدا تشخیص می‌دهد چه کسی برای نظام، کشور و رهبری مجلس مناسب‌تر است و درنهایت براساس جمع‌بندی خود عمل می‌کند. البته فراکسیون ما تشخیصش آن است که آقای لاریجانی برای مدیریت مجلس مناسب‌تر است. در مجمع عمومی ما هم 173 نفر از منتخبان مجلس نهم حاضر شدند.
یوسفیان که می‌گفت تشکیل مجمع عمومی این فراکسیون براساس تماس‌های خود نمایندگان با یکدیگر بوده است، خاطرنشان کرد: ما مثل برخی «آقایان» تشکیلاتی نداشتیم که بنشینیم و در این خصوص برنامه‌ریزی کنیم! بلکه از طریق ارتباط خود نمایندگان این جلسه فراهم شد و اکنون هم عده زیادی از نمایندگان منتخب، این گله را از ما دارند که چرا آنان را زودتر از این نشست آگاه نکرده ایم..
عضو هیأت مؤسس فراکسیون رهروان ولایت در پاسخ به این پرسش که آیا درخصوص نواب رئیس مجلس نهم، این فراکسیون برنامه‌ای دارد، گفت: خیر ما در مورد هیچ کس برنامه خاصی نداریم. بلکه این موضوع در درون فراکسیون مورد بررسی قرار می‌گیرد و ما بنا نداریم که به نمایندگان اعلام کنیم چه کسی انتخاب شود، بلکه خود منتخبان هستند که به وظیفه‌شان عمل می‌کنند.

29212

کد خبر 212342

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۳:۵۶ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۰
    1 0
    چجوریه که این چند روزه فقط با نماینده های شمالی مصاحبه دارید ؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین