مهر نوشت:

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر از کشتن پدر توسط پسری معتاد خبر داد و گفت: قاتل مدعی بود پدرش را به شکل گوسفند دیده است. 
سردار علی مویدی با تاکید بر اینکه امروز یکی از تهدیدات جدی در جامعه مواد مخدر صنعتی است اظهار داشت : قانون مبارزه با مواد مخدر صنعتی در سال 90 اجرایی شد و نیروی انتظامی در راستای تحقق اهداف در این قانون مبارزه با مواد مخدر صنعتی تمام امکانات را بکار گرفته تا بتواند به این اهداف دست یابد. سردار مویدی با اشاره به تاثیر مواد مخدر صنعتی در جسم و روح افراد افزود : اگر فردی به این مواد (صنعتی ) مبتلا شود خطرات ناشی از این اعتیاد هم نابودی خودش را بدنبال دارد و هم محیط خانواده و جامعه را به خطر می اندازد که کشتن پدر و مادر و فرزند نمونه هایی از جرائم برخاسته از مصرف شیشه می باشد.

وی ازقتل پدری که بدست فرزند خود که مبتلا به اعتیاد مواد مخدر شیشه بود در یکی از استانهای غربی کشور خبر داد و افزود : فرد معتاد پس از دستگیری در تحقیقات انجام شده اظهار داشت که پس از مصرف مواد مخدر شیشه پدرم را به شکل گوسفندی دیدم که باید او را بکشم و با همین توهمات پدرم را کشتم و بدنش را قطعه قطعه کردم.

سردار مویدی با تاکید بر ضرورت آگاهی داشتن مردم به تبعات منفی اعتیاد مصرف شیشه و اعتیاد به مواد مخدر صنعتی گفت: یکی از ضرورت های امروز جامعه است آگاهی مردم ازتبعات منفی اعتیاد مصرف شیشه است که دستگاه های متولی این آگاهی بخشی به شهروندان را باید در دستور کار قرار بدهند. در سال 90 پلیس مواد مخدر با تلاش مضاعف اطلاعاتی و فعالیت های پنهانی که انجام داد توانست باندهای تهیه و توزیع مواد مخدر را شناسایی و با هماهنگی مراجع قضایی کانون این فعالیت ها را به خطر اندازد و در این راستا دستگاههای قضایی خوشبختانه احکام قاطع و موثری را توسط قضات متدین و دلسوز و شجاع صادرکرد. وی در ادامه با اشاره به تشکیل جلسه بین قوه قضاییه و نیروی انتظامی برای هماهنگی بیشتر‏، افزود : پیگیری مستمر فرمانده نیروی انتظامی،صدور احکام قاطع و موثر در امر قاچاقچیان مواد مخدر صنعتی در راستای هماهنگی بیشتر دستگاه قضایی و پلیس می باشد.

وی ضمن تقدیر و تشکر از تلاش ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر در مبارزه قاطعانه و کشف و دستگیری عناصر اصلی تهیه و توزیع مواد مخدر صنعتی در چند ماه گذشته گفت:نیروی انتظامی در برخورد با قاچاقچیان و سوداگران مرگ تا ریشه کن کردن این معضل کوتاه نخواهد آمد.

سردار مویدی با بیان اینکه مواد مخدر صنعتی در ایجاد مفاسد و معضلات اجتماعی نقش مستقیم دارد،تصریح کرد: یکی از اولویت های کاری پلیس مبارزه با مواد مخدر در سال جاری،برخورد با افرادی است که منافع شخصی خود را بر سلامت و امنیت جامعه ترجیح می دهند. به شهروندان قول می دهیم به لحاظ حساسیتی که مسولان دستگاه قضایی و فرمانده نیروی انتظامی در جهت مقابه با مواد مخدراعم از سنتی و صنعتی دارند با همراهی مردم در سال جاری شاهد توفیقات خوبی در این عرصه خواهیم بود. وی اجرای حکم اعدام 9 نفر از عناصر شبکه های تهیه و توزیع شیشه را یک اقدام شجاعانه دانست و افزود:این اقدام رضایت مندی جامعه را به دنبال داشت و هشدار به کسانی بود که هنوز در حال و هوای شیطانی و نفسانی خود حرکت می کنند.
45282

کد خبر 212392

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 18
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۴:۳۸ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۰
    10 5
    چه رومانتیک!!!
  • بدون نام IR ۱۴:۴۳ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۰
    14 1
    نقش مواد مخدر صنعتی رو در وقوع جرائم نمیشه نادیده گرفت... ولی این نهایت پستی و صفات حیوانی است که آدم با پدرش اینجوری کنه
  • ماف IR ۱۴:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۰
    15 2
    فقط طبیعیش خوبه
  • بدون نام IR ۱۵:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۰
    3 27
    بابای این مرده با این بچه تربیت کردنش واقعا گوسفند بوده
    • چوپان IR ۱۸:۳۵ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۰
      25 1
      باباش چیکار کنه؟مگه اینهمه آدم که میرن معتاد میشن مشکل خانوادگی دارن؟معلومه خداروشکر دوروبرت معتاد نیست که اینطور کوته بینانه قضاوت میکنی.اینو بدون که خودتم اگه شیشه بکشی مثل بچه محل ما دستکم هیچ کاریم نکنی تلویزیونو میاری حیاط میشوریش. بی منطق صحبت نکن به مرده هم توهین نکن.گوسفند....
  • بدون نام IR ۱۵:۱۶ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۰
    9 7
    مگه مواد زوری هست خوب نرن بکشند مشکل هم از مواد فروش نیست مواد زیر سنگ باشه اینها میرن پیداش میکنن
  • رضا IR ۱۵:۳۶ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۰
    12 2
    حالا بگید من روانی ام وباید به روانپزشک مراجعه کنم خداوکیلی با این افراد چکار باید کرد که مثل گوسفند آدم سرمیبرند . آیا نباید آنهارا با سنگ جت در دید عموم قطعه قطعه کرد ؟
    • بدون نام IR ۲۲:۵۵ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۰
      2 2
      بفرما این یکی از اون طرف بام افتاد بابا تو که از اون یارو بدتری!! آره این ها روانی اند و باید برن پیش روانپزشک آدم سالم مگه این کارها رو میکنه؟
  • مریم IR ۱۶:۳۶ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۰
    12 1
    لابدخودتم مثل یه گرگ درنده دیدی که باید بدری.قابل توجه مسیولان.
  • بدون نام IR ۱۶:۴۰ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۰
    12 12
    بعنوان يك پدر مي گويم در لحظه فقط خدا از دل آن پدر خبر داشته كه چگونه تسليم فرزند ناخلف شده و حتما" حتي در آن لحظه هم مهر پدري نسبت به فرزند داشته است. اما ننگ بر مدعيان حقوق بشر كه باهوش ترين شيميستها و مجهز ترين آزمايشگاههاي خود را صرف تحقيق و توليد مواد افيوني مي كنند. البته كه خداوند آنها را داوري خواهد فرمود چراكه قاتل واقعي اين پدر و حتي فرزند ناخلف او براستي ايشانند!!!
    • چوپان IR ۲۰:۴۱ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۰
      7 1
      غرب و شرق تقصیر ندارن عزیزم.تقصیر من و شماست که چشم و گوشمونو بستیم و دشمن واقعیه خودمونو نمیشناسیم
    • بدون نام IR ۲۱:۴۷ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۰
      8 1
      چی میگی چرا آسمون به ریسمون میبافی چه ربطی داره به مدعیان حقوق بشر این یارو اینجا شیشه میکشه محض اطلاعت همه این مواد در همین بلاد خودمون و به دست تولید کنندگان توانمند داخلی ساخته میشه و کمتر در کشورهای اروپایی و آمریکایی همچین چیزایی پیدا میشه
  • چنگیز IR ۱۸:۱۵ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۰
    20 0
    مسولان راه ریشه کن کردن مواد صنعتی را خوب میدانند.چرا قیمت مخدرهای سنتی4 برابر شده ولی مخدرهای صنعتی یک چهارم شده؟
  • بدون نام IR ۱۸:۳۹ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۰
    24 2
    پدره باید زود تر مصرف می کرده تا توهم حضرت ابراهیم بودن بهش دست می داده و بقیه ماجرا. راستی مگه آدم وقتی گوسفند می بینه باید بکشتش؟
  • بدون نام IR ۲۲:۱۷ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۰
    4 0
    مگه قصاب بوده
  • فهیمه ف ک IR ۰۱:۰۲ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۱
    6 2
    ترا به خدا " یکی هم یه کم شیشه به قاضی پرونده بده تا این یارو رو مثل مرغ ببینه و ..! تنها راه اتمام این جنایات ازاد کردن کشت خشخاشه. در طب اسلامی هم ارزش تریاک بالاست. رجوع شود به {قانون بوعلی سینا}. خبر انلاین جون مادرت نشونش بده. اگه ناحق گفتم یا توهین توش بود یا فینگلیش بود نذارش.
  • بدون نام IR ۱۲:۱۰ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۱
    2 4
    این همه آدم نظر دادن یک نفر یعنی به یاد فیلم جویندگان طلای چارلی چاپلین نیافتاد؟؟؟!!! اونجا که اون یارو چاپلین رو از گرسنگی به شکل مرغ میدید...
  • مریمک IR ۲۲:۵۲ - ۱۳۹۱/۰۲/۲۱
    4 0
    اگه مثل گوسفنددیدی خوب اول پشمشو می چیدی شاید بعدش به خودت میومدی.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین