اسرائیل درخواست ترامپ را نادیده گرفت؛ غزه بمباران شد

با وجود اعلام «کاهش عملیات»، رژیم صهیونیستی در حملاتی به نوار غزه همچنان به کشتار فلسطینی‌ها ادامه می‌دهد.

به گزارش خبرآنلاین، از سپیده دم شنبه، ارتش اشغالگر هفت فلسطینی از جمله یک کودک را شهید و تعدادی دیگر را در حملات مداوم به نوار غزه زخمی کرده است و درخواست «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا، در شامگاه جمعه برای توقف فوری بمباران نوار غزه را نادیده گرفته است.

بنا بر گزارش ایسنا، ترامپ در پاسخ به اعلام حماس مبنی بر موافقت با آزادی زندانیان طبق پیشنهاد او، گفت که معتقد است حماس اکنون «آماده صلح پایدار» است و از اسرائیل خواست تا بمباران غزه را «فوراً» متوقف کند تا زندانیان اسرائیلی آزاد شوند.

به گفته منابع پزشکی و شاهدان عینی به خبرگزاری آناتولی، حملات به غزه علیرغم درخواست ترامپ متوقف نشده است.

یک منبع در بیمارستان الشفا گفت که اجساد پنج شهید پس از حمله هوایی دیشب اسرائیل به خانه‌ای در غرب شهر غزه پیدا شده است.

منابع بیمارستان‌های غزه نیز گزارش دادند که از سپیده دم امروز، هفت نفر بر اثر آتش ارتش اسرائیل در مناطقی از شهر غزه شهید شده‌اند. ارتش اشغالگر دو خانه را در شهر غزه و اردوگاه پناهندگان نصیرات (مرکز غزه) هدف قرار داد و حداقل پنج فلسطینی را شهید و تعدادی دیگر را زخمی کرد.

ارتش اشغالگر همچنین به بمباران شدید هوایی و توپخانه‌ای خود در شهرهای غزه و خان ​​یونس (جنوب) ادامه داد و بمباران و انفجار ساختمان‌های مسکونی با پهپادها و خودروهای بمب‌گذاری شده را در مناطق مختلف شهر غزه در ساعات شب تشدید کرد.

این در حالی است که رسانه‌های اسرائیلی گزارش دادند که همزمان با درخواست دونالد ترامپ از تل‌آویو برای توقف فوری بمباران غزه رهبری سیاسی به ارتش دستور داد که عملیات تهاجمی در غزه را کاهش دهد.

این دستورالعمل‌های اسرائیلی پس از آن صادر شد که تل‌آویو پس از واکنش جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) به این طرح، آمادگی خود را برای «اجرای فوری» مرحله اول طرح ترامپ برای غزه اعلام کرد.

روزنامه عبری «یدیعوت آحارانوت» نیز مدعی شد که «حتی پیش از اظهارات حماس و دونالد ترامپ، ارتش اسرائیل عملاً مانورهای خود در غزه را در روزهای اخیر متوقف کرده و حمله برنامه‌ریزی شده به اردوگاه پناهجویان الشاطی را که قرار بود اوایل این هفته آغاز شود، متوقف کرده بود.»

این روزنامه اشاره کرد که «ارتش هنوز به عنوان بخشی از عملیات گدعون ۲ به اهداف حملات در شهر غزه نرسیده است، زیرا همه چیز به آرامی و با دقت و با هماهنگی کامل بین سطوح سیاسی و نظامی در ماه گذشته پیش می‌رود.»

315 

کد خبر 2124097

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین